Hiç kimse istemeyecek galiba. Şimdiye kadar konunun açılmaması ilginç geldi. Bu sene istanbul'da epey yer açmışlar gibi.
hocam bende lise ve halk eğitim düşünmedim hiç. sizin tercih sebebiniz nedir?Kulis' Alıntı:Bende isteyecem. Puanım 103. BÖTE
Lise yada Halk Eğitim Merkezlerini yazacam. Halk Eğitim Merkezleri nasıl önerir misiniz?
noIdea' Alıntı:hocam bende lise ve halk eğitim düşünmedim hiç. sizin tercih sebebiniz nedir?Kulis' Alıntı:Bende isteyecem. Puanım 103. BÖTE
Lise yada Halk Eğitim Merkezlerini yazacam. Halk Eğitim Merkezleri nasıl önerir misiniz?
ortaokulları yazıyorum onlar için ne dersiniz?
Tespitlerinize katılıyorum hocam. Ailem orda kira sorunu yok ve yürüyüş mesafesinde okulları seçecem trafik derdini çekmemek için. Şartları böyle olmayan birisi için problemler çok fazla olur.sancaktepe' Alıntı:İstanbula gelmek isteyenlerin beklentisi nedir bilmiorum ama o beklentiyi bu şehirden asla elde edemezsiniz. Kiranin ucuz olduğu yerlerde öğrenci profili berbat ötesi, öğrencinin iyi olduğu yerde kiralar abartısız 2bin tl. Trafik isine hic girmeyin. Omurunuzu yollarda bitirir.
İstanbul=insan çöplüğü...
byramdan' Alıntı:Sultangazi - Cumhuriyet Ortaokulu
Sultangazi - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Sultangazi - Mimar Sinan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Birde ek olaraktan Sutangazinin kira durumunu ( biliyorsanız ) Ümraniye, Üsküdar, Eyüpte kira durumları nasıl acaba... Bildiğiniz kadarıyla...
kily' Alıntı:ikitelli ortaokulunda 4 boş norm var eşim ve bende gidiyoruz 6 ya çıkacak yazmak isteyen varsa sorsun !
İkitelli ortaokulu hakily' Alıntı:ikitelli ortaokulunda 4 boş norm var eşim ve bende gidiyoruz 6 ya çıkacak yazmak isteyen varsa sorsun !
btömehmet' Alıntı:İkitelli ortaokulu hakily' Alıntı:ikitelli ortaokulunda 4 boş norm var eşim ve bende gidiyoruz 6 ya çıkacak yazmak isteyen varsa sorsun !
Ben de geçen yıl arif nihat asya ortaokulundaydım. bizim ordaki bir hocamız size müdür olarak gelmiş. inşallah çıkar hocam tayininiz. malum ilçenin en kötü okulu diye biliyorum.
okanformula' Alıntı:kily' Alıntı:ikitelli ortaokulunda 4 boş norm var eşim ve bende gidiyoruz 6 ya çıkacak yazmak isteyen varsa sorsun !
Hocam orda çok sıkıntılar çektin, biliyorum. Bence hiç tavsiye etme