2015 İstanbul İl dışı

Kodla Büyü

bilisim-tef

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hiç kimse istemeyecek galiba. Şimdiye kadar konunun açılmaması ilginç geldi. Bu sene istanbul'da epey yer açmışlar gibi.

Sultangazi - Cumhuriyet Ortaokulu
Sultangazi - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Sultangazi - Mimar Sinan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Birde ek olaraktan Sutangazinin kira durumunu ( biliyorsanız ) Ümraniye, Üsküdar, Eyüpte kira durumları nasıl acaba... Bildiğiniz kadarıyla...

Arkadaslar 3 yıldır istanbuldan kacmaya calısıyorum. Alternatıfınız varsa istanbul yazmayın.Bır cok olumsuz sey sozkonusu. cogunu bılşıyorsunuz zaten. kıra, trafık, gurultu vb..
bılmedıklerınız ıse ogetmen ortamı.. Berbat. Ilıskıler cok tıcarı..

ILLA yazacam diyosanız sultangazı, catalca,sultanbeylı,umranıye,gop, arnavutkoy,bagcılar,esenler onermem..

cok ıyı dıyebılecegım yerler yok.lısteye bakmadım ama ıstanbulun hertarafı aynı

Bende isteyecem. Puanım 103. BÖTE
Lise yada Halk Eğitim Merkezlerini yazacam. Halk Eğitim Merkezleri nasıl önerir misiniz?

Kulis' Alıntı:
Lise yada Halk Eğitim Merkezlerini yazacam. Halk Eğitim Merkezleri nasıl önerir misiniz?
hocam bende lise ve halk eğitim düşünmedim hiç. sizin tercih sebebiniz nedir?
ortaokulları yazıyorum onlar için ne dersiniz?

eyüp imkb ticaret meslek lisesinde yarım dönem ücretli yapmıştım. okulu öğretmenleri ve idareyi beğenmiştim. tabi bu söylediklerim 3 yıl öncesi. 3 yılda bir çok şey değişmiş olabilir. yakın çevrede 600 800 arası kiralar. Öğrenci potansiyeli de iyiydi. Okul disiplinli bir okuldu. İnşaalah öyle devam ediyordur.

İstanbula gelmek isteyenlerin beklentisi nedir bilmiorum ama o beklentiyi bu şehirden asla elde edemezsiniz. Kiranin ucuz olduğu yerlerde öğrenci profili berbat ötesi, öğrencinin iyi olduğu yerde kiralar abartısız 2bin tl. Trafik isine hic girmeyin. Omurunuzu yollarda bitirir.

İstanbul=insan çöplüğü...

noIdea' Alıntı:
Kulis' Alıntı:
hocam bende lise ve halk eğitim düşünmedim hiç. sizin tercih sebebiniz nedir?
ortaokulları yazıyorum onlar için ne dersiniz?

Hocam ben 4 yıl Anadolu Lisesinde çalıştıktan sonra ortaokula geçtim 1 senedir ordayım. İyi bir ortaokul ona rağmen pişman oldum. Ders sayım fazla birde btr var. 5.ve 6.sınıflar ile iletişim kuramadığımı düşünüyorum. Sorunları fazla. 1 senelik ortaokul maceram 4 senelik lise maceramdan daha çok sinir hücresine mal oldu :)

sancaktepe' Alıntı:
İstanbula gelmek isteyenlerin beklentisi nedir bilmiorum ama o beklentiyi bu şehirden asla elde edemezsiniz. Kiranin ucuz olduğu yerlerde öğrenci profili berbat ötesi, öğrencinin iyi olduğu yerde kiralar abartısız 2bin tl. Trafik isine hic girmeyin. Omurunuzu yollarda bitirir.

İstanbul=insan çöplüğü...
Tespitlerinize katılıyorum hocam. Ailem orda kira sorunu yok ve yürüyüş mesafesinde okulları seçecem trafik derdini çekmemek için. Şartları böyle olmayan birisi için problemler çok fazla olur.

byramdan' Alıntı:
Sultangazi - Cumhuriyet Ortaokulu
Sultangazi - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Sultangazi - Mimar Sinan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Birde ek olaraktan Sutangazinin kira durumunu ( biliyorsanız ) Ümraniye, Üsküdar, Eyüpte kira durumları nasıl acaba... Bildiğiniz kadarıyla...

Sn. Hocam İstanbul'a geleceksen eğer kiralar 700 den başlar 2000 ve daha fazlasına kadar yolu var.. Tabi bekarmısın evlimisin onu bilemem.. Ona göre de yorum yapmak lazım...

Sultangazi için yazdığın okullar gayet iyi okullar.. Cumhuriyet Ortaokulu ilçenin en iyi ortaokulu.. İmamhatiplerinde bina olarak yeni ve Faz 2 Fatih Projesi uygulanıyor ikisinde de..

Tavsiyem Anadolu yakasını yazmanız olacaktır.. Orada ki okullar hakkında pek bilgim yok ama semtleri sorarsan belki bir şeyler söyleyebilirim.. Sultangazi biraz kalabalık nüüfusu yoğun ve her mahallesinde farklı türden insanların yaşadığı bir yer..

Tercihlerde sona bırakabileceğin bir ilçe. :) Bu arada Sultangazi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1 adet bilişimci ihtiyacı var ilgilenen olursa bilgilendirebilirim en ince detayına kadar... :) Herkese hayırlı tayinler..

ikitelli ortaokulunda 4 boş norm var eşim ve bende gidiyoruz 6 ya çıkacak yazmak isteyen varsa sorsun !

kily' Alıntı:
ikitelli ortaokulunda 4 boş norm var eşim ve bende gidiyoruz 6 ya çıkacak yazmak isteyen varsa sorsun !
İkitelli ortaokulu ha :)
Ben de geçen yıl arif nihat asya ortaokulundaydım. bizim ordaki bir hocamız size müdür olarak gelmiş. inşallah çıkar hocam tayininiz. malum ilçenin en kötü okulu diye biliyorum.

Bu atama dönemi biraz durgun ama düşündüğüm okulları bir listeleyim belki yorum yapan olur.

ATAŞEHİR Ataşehir R. Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
ATAŞEHİR Ataşehir Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi

BEYKOZ Beykoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
BEYKOZ Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

EYÜP Alibeyköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
EYÜP Eyüp İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
EYÜP Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KAĞITHANE Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MALTEPE Mehmet Salih Bal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÜMRANİYE Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÜSKÜDAR Çengelköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
ÜSKÜDAR Üsküdar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
ÜSKÜDAR Üsküdar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
ÜSKÜDAR Üsküdar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

btömehmet' Alıntı:
kily' Alıntı:
İkitelli ortaokulu ha :)
Ben de geçen yıl arif nihat asya ortaokulundaydım. bizim ordaki bir hocamız size müdür olarak gelmiş. inşallah çıkar hocam tayininiz. malum ilçenin en kötü okulu diye biliyorum.
okanformula' Alıntı:
kily' Alıntı:

Hocam orda çok sıkıntılar çektin, biliyorum. Bence hiç tavsiye etme :D

tmm bana sormaya gerek kalmadı :)
arkadaşlar müdür biraz gariptir ama öğretmen yaş ortalaması 25
siz düşünün enerjiyi
30 yaşında okulun "abisi" yim

Geri