2015-2016 Anadolu Teknik Lise Zümre Planları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

serar

Üye
2015-2016 Anadolu Teknik Lise Zümre Planları

-Bilişim Bölümü Alan Zümresi
-Bilişim Bölümü İlçe Zümresi
-Bilişim Teknolojilerinin Temelleri
-Paket Programlar
-Programlamanın Temelleri
-Bilişim Teknik Resmi
-Temel Elektronik Ve Ölçme
-Web Tasarım Ve Programlama
-Veri Tabanı Organizasyonu
-Internet Programcılığı
-Grafik ve Animasyon
-Ağ Sistemleri ve Yönlendirme
-Mesleki Yabancı Dil
-Açık Kaynak Kodlu İşletim Sistemi

Ekli dosyalar

Öncelikle paylaşımda bulunan arkadaşa teşekkürler. Rastgele bir dersin zümresine bakayım dedim. İnternet Programcılığını incelerken O.K.Yönetmeliği Madde 45'e gözüm takıldı. Bu kısım da
a) Yazılı sınavlar, haftalık ders saati sayısı bir veya iki saat olan dersler için ikiden; üç ve daha fazla olan dersler için ise üçten az olamaz...
diye devam ediyor. Halbuki bu madde şu şekilde değişti :
a) (Değ: 1/7/2015-29403 RG) Haftalık ders saati sayısına bakılmaksızın her dersten en az iki yazılı sınav yapılır...
Ben bunu görebildim. Kontrol etmekte fayda var.. Kolay gelsin.

erkan_ays' Alıntı:
Öncelikle paylaşımda bulunan arkadaşa teşekkürler. Rastgele bir dersin zümresine bakayım dedim. İnternet Programcılığını incelerken O.K.Yönetmeliği Madde 45'e gözüm takıldı. Bu kısım da
a) Yazılı sınavlar, haftalık ders saati sayısı bir veya iki saat olan dersler için ikiden; üç ve daha fazla olan dersler için ise üçten az olamaz...
diye devam ediyor. Halbuki bu madde şu şekilde değişti :
a) (Değ: 1/7/2015-29403 RG) Haftalık ders saati sayısına bakılmaksızın her dersten en az iki yazılı sınav yapılır...
Ben bunu görebildim. Kontrol etmekte fayda var.. Kolay gelsin.

Evet hocam haklısınız yıllık planları indirdiğim çoğu kişi dersi 2 sınav olarak hazırlamış ben az geleceğini düşünerek 3 sınav yaptım. Ama zümrede gözümden kaçan noktalar olmuş olabilir. İndiren arkadaşlar inceleyip imzalatırsa daha sağlıklı olur.

Geri