girdap08 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,260 21 Mayıs 2016 #1 arkadaşlar isteyecek olan var mı? http://kastamonu.meb.gov.tr/www/ili-ici ... cerik/1503
girdap08 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,260 21 Mayıs 2016 #2 il dışı yada özür durumundan gidecek olan var mı?
fatih5506 Site Gezgini Mesajlar 69 23 Mayıs 2016 #4 millet yazmıyor hocam. tayin dönemi ketum oluyor bazıları il dışı kastamonu düşünebilirim. öneriniz neresi olur?
millet yazmıyor hocam. tayin dönemi ketum oluyor bazıları il dışı kastamonu düşünebilirim. öneriniz neresi olur?
girdap08 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,260 23 Mayıs 2016 #5 fatih5506' Alıntı: millet yazmıyor hocam. tayin dönemi ketum oluyor bazıları il dışı kastamonu düşünebilirim. öneriniz neresi olur? Genişletmek için tıkla ... memleket neresi hocam? sistem açıldığında yazarsanız yardımcı olurum.
fatih5506' Alıntı: millet yazmıyor hocam. tayin dönemi ketum oluyor bazıları il dışı kastamonu düşünebilirim. öneriniz neresi olur? Genişletmek için tıkla ... memleket neresi hocam? sistem açıldığında yazarsanız yardımcı olurum.
fatih5506 Site Gezgini Mesajlar 69 23 Mayıs 2016 #6 samsun. ama gelmesi zor gibi. o yüzden çevresine de başvuracağız mecburen.. liste çıktığında yardım isterim hocam teşekkür ederim
samsun. ama gelmesi zor gibi. o yüzden çevresine de başvuracağız mecburen.. liste çıktığında yardım isterim hocam teşekkür ederim