2015-2016 Yıllık Plan 5 ve 6. Sınıflar

Kodla Büyü

yildizli_85

Aktif Üye
Buradaki öğretmen arkadaşların paylaştığı yıllık planları harmanlayarak kendime sonunda bir yıllık plan hazırlaya bildim.
Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

5. Sınıflar için---------> BİT, donanım-yazılım, işletim sistemi, internet ve ağ, word ve popwerpoint konularını içeren bir plan.

6. Sınıflar için---------> Excel ve programlama içeren bir plan.

Okulumda bu sene 7 ve 8. sınıflarda dersimiz seçilmediği için plan yapmadım ama talep olduğundan 7. sınıflara kurs açacağım. Onlara da HTML ve Photoshop anlatmayı düşünüyorum. Elinde özgün plan varsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• BTY.rar
    BTY.rar
    27.3 KB · Görüntüleme: 2,361
Hocam planınız özgün ve güzel. Teşekkür ederim. 5.Sınıflarda ilk dönem 2.sınav sonrasında 3 hafta daha kalmış yarıyıl tatiline kadar. Bu 3 hafta fazla değilmi? Bir amacı mı var sormak istedim.

ayhankesicioglu' Alıntı:
Hocam planınız özgün ve güzel. Teşekkür ederim. 5.Sınıflarda ilk dönem 2.sınav sonrasında 3 hafta daha kalmış yarıyıl tatiline kadar. Bu 3 hafta fazla değilmi? Bir amacı mı var sormak istedim.

Aslında tam üç hafta değil iki hafta. Ocak ayının ilk haftası 2. sınavlar yapılıyor. Sonuçta sınavlar 1 saatte bitiyor. 2. saat boş kalmasın diye doldurdum o şekilde.

Sonraki hafta da Word 2007ye bir ön hazırlık yapılabilir diye düşündüm. O yüzden genel bir kazanım yazdım. Malum son hafta zaten karne havası, oyun havası :)

Bu planı uygulama isteyen sınavı bir hafta öteye kaydırabilir tabiki.

Dikkatinize +1

Geri