2015 yurtdışı klavuzu yayınlandı. Düşünen?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
http://www.memurlar.net/common/news/doc ... u-2015.pdf

Arkadaşlar 2015 yurt dışı öğretmen alım klavuzu yayınlandı. Orta asyaya 2 bilişimci alınacak. İngilizce şartı yok.

Bilişim teknolojilerinden başka alım yok. Genelde hep Türkçeci alınıyor.

Ben başvuru yapmayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

sadece 2 kişi hocam.. onlar şimdiden bellidir :D düşünsene 81 ildeki müdürlük için bile kaç kişi araya giriyor 2 kişi için çok çok yükseklerden ayar yapmak gerekir...

dengem' Alıntı:
sadece 2 kişi hocam.. onlar şimdiden bellidir :D düşünsene 81 ildeki müdürlük için bile kaç kişi araya giriyor 2 kişi için çok çok yükseklerden ayar yapmak gerekir...

Hadi bakalım en yüksekten kim adam bulabilecek ? :lol:

Halk Hocam benim yurtdışındaki 2. yılım. Tavsiye ederim. Güzel bir tecrübe. Başvuracaklara tecrübelerimi paylaşabilirim.

Öncelikle daha önce çıkmış soruları bulun. Benzer sorular çıkıyor. İyi çalışmanız lazım. Sonuçta Türkiye genelinde ilk 4'e girmeniz lazım.

Kolay Gelsin.

Yurtdışı Eğitim programları bir çok farklı içerik ve amaca göre gruplanmaktadır. Yurtdışı kelimesi ise; İngiltere’den başlayıp Güney Afrika’ya kadar uzanan hemen hemen bütün Dünya’nın kapsandığı geniş bir yelpazeyi ifade etmektedir. Kişisel tercihlerden, maddi olanaklara kadar bir çok kriter çerçevesinde şekillenen programlarının detayları, gidilecek şehre, kalınacak konaklama türüne, tarihe vb. birçok kritere göre yüzlerce farklı fiyat seçeneğini ortaya çıkarır. Bu konuda tecrübesiz veya bilgi sahibi olmayan bir yurtdışı eğitim öğrencisi adayı oldukça zorlanacaktır. Böyle bir durumla karşı karşıya kanıldığında yapılacak en doğru hareket, daha önceden kuvvetli referanslara sahip, güvenilir, oturmuş bir firma ile işlemlere başlamak olacaktır.

sadullahbeysal' Alıntı:
Kily Hocam karı koca olur da bilgisayarcılar için aynı şehir zor hatta aynı ülke olması bile zor olabilir.

:) hocam benimki şaka

5 yıl orta asyada yaşamak er kişinin işi zaten...

benim de sınav kötü geçti 62 civarı bekliyorum. Arabistan istiyordum. Türki cumhuriyetler açıldı.

eşim girdi sınava. Çok kötü dedi. Tamamen teknik soru sormuşlar. Baktım çalışmakla olacak gibi değil.

Buzkırıcı' Alıntı:
İyi tatiller hocalarım.Takip ettiğiniz özel bir kaynak oldu mu?
hocam çalışmayla yapılacak sorular değildi. Edebiyat tarih soruları çok zor mevzuat soruları da aynı derecede. Kaynak önemli değil. Çok geniş bir alandan soru çıkıyor.

Buzkırıcı' Alıntı:
Sağol hocam.Desene üniversite sınavına hazırlanır gibi ders çalışmak lazım.
yok hocam tam tersi. Hiç çalışmasam da 75 alırdım. Çünkü sınav bilenle bilmeyeni ayırt etmeyen bir sınavdı.

Geri