goktuhanba
Site Gezgini
2016 İl Dışı ne zaman açıklanır? Geçen sene 6 gibi açıklanmıştı herhalde...
DaMieN' Alıntı:İzmir'e gelenleri görelim? :mrgreen:
dream81' Alıntı:İptal etme şansımız var mı?
dream81' Alıntı:İptal etme şansımız var mı?
2014 ve 2015 te iptal edilmisti.meb yazi yayinlamisti.Bu sene boyle bir sey yaparlar mi bilemiyom.Tercih yaparken yapıp yapmama konusunda cok gidip geldim.Simdi çıkti biraz pisman oldum.Yani kafam karisik.Yerimden memnundum.Anne ve baba nin israrlari ile onlarin tanina istedim.ronn' Alıntı:dream81' Alıntı:İptal etme şansımız var mı?
iptal edilmez öyle bir hükümde koydular yönetmeliğe bu sene. Acil bi durum yoksa tepki de gösterecektir millet sana birazdan haklı olarak
pandorasbox' Alıntı:Bayındır zeytinova oldu benim.O 149 puan bana ait :roll:
334 puan nedir yanlız ya şoktayım :shock:
Hayırlı olsun anne babanın yanında iyi para biriktirirsin. Durma hiç yerinde.dream81' Alıntı:2014 ve 2015 te iptal edilmisti.meb yazi yayinlamisti.Bu sene boyle bir sey yaparlar mi bilemiyom.Tercih yaparken yapıp yapmama konusunda cok gidip geldim.Simdi çıkti biraz pisman oldum.Yani kafam karisik.Yerimden memnundum.Anne ve baba nin israrlari ile onlarin tanina istedim.ronn' Alıntı:dream81' Alıntı:İptal etme şansımız var mı?
iptal edilmez öyle bir hükümde koydular yönetmeliğe bu sene. Acil bi durum yoksa tepki de gösterecektir millet sana birazdan haklı olarak