2016 İl Dışı Ne Zaman Açıklanır?

Kodla Büyü
Sabah 8 sen beri PC basina gidip gelmekten mahvoldum bu ne arkadaş acikla iste ya da tarihi yarin olarak söyle sabah erkenden yayinla iste

ronn' Alıntı:
dream81' Alıntı:
İptal etme şansımız var mı?

iptal edilmez öyle bir hükümde koydular yönetmeliğe bu sene. Acil bi durum yoksa tepki de gösterecektir millet sana birazdan haklı olarak
2014 ve 2015 te iptal edilmisti.meb yazi yayinlamisti.Bu sene boyle bir sey yaparlar mi bilemiyom.Tercih yaparken yapıp yapmama konusunda cok gidip geldim.Simdi çıkti biraz pisman oldum.Yani kafam karisik.Yerimden memnundum.Anne ve baba nin israrlari ile onlarin tanina istedim.

Yani biz eş durumunda eşime yer açılmazda iptal ettirirsek milletin hakkını yer miyiz diye düşünüyoruz. Sizinki tamamen keyfiyet.

dream81' Alıntı:
ronn' Alıntı:
dream81' Alıntı:
İptal etme şansımız var mı?

iptal edilmez öyle bir hükümde koydular yönetmeliğe bu sene. Acil bi durum yoksa tepki de gösterecektir millet sana birazdan haklı olarak
2014 ve 2015 te iptal edilmisti.meb yazi yayinlamisti.Bu sene boyle bir sey yaparlar mi bilemiyom.Tercih yaparken yapıp yapmama konusunda cok gidip geldim.Simdi çıkti biraz pisman oldum.Yani kafam karisik.Yerimden memnundum.Anne ve baba nin israrlari ile onlarin tanina istedim.
Hayırlı olsun anne babanın yanında iyi para biriktirirsin. Durma hiç yerinde.

Geri