2016 İL DIŞI MERSİN

Kodla Büyü
Mersin'i yazan arkadaşları görelim. Tercihlerinizi paylaşırsanız ben de düşük puanımla ne yapabilirim ona göre tercih listemi şekillendireceğim. Listesini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
çağlayan ilköğretimde secim görevim vardı 7 haziranda ne dualar ettim bir bilseniz.sonra 1 kasım seçimlerinde aynı yere verirler diye görev istemedim. mahallede toki var.toki de oturanlar tarsusun yerlileri genelde hatta benim sandığımda toki kullanmıştı ve fazlaca mhp çıkmıştı.ama mahallenin geneli kobane.
 
adanalıoğlu kasaba ve kobane...kocahasanlı sahil kasabası erdemliye çok yakın.2-3 km sahil kasabası ben il içinde tayin istemeyi düşünmüştüm.tömük de güzel bir kasaba tömük de iki ortaokul var biri E5 üzerinde biri içerde.bu okul içerde ama ulaşım sıkıntı değil. hem erdemliye hem mersine yakın.öğretmenlerinin bir kısmı erdemli bir kısmı mersine gider gelir.
arkadaşlar mersinde il içindede zaten çok fazla yer kalmadı kalan okullar bunlar.
eğer canımı mersine bir ana önce atayım diyorsanız acele edin. bi kaç yıla burda okul kalmaz
 

Ekli dosyalar

  • mrsn.PNG
    mrsn.PNG
    82 KB · Görüntüleme: 676
1 MERSİN/ERDEMLİ/Sinan Suverir Ortaokulu 169
2 MERSİN/AKDENİZ/Adanalıoğlu Reşit Can Ortaokulu 162
3 MERSİN/ERDEMLİ/Kocahasanlı Ortaokulu 193
 
Puani yuksek olan arkadaslar neden puanlarini paylasmadilar acaba.puan paylasmak bu kadar mi zor.o kadar insan umutlandi.bircok kisinin umutlari yikildi.yazik gercekten.o kadar insan umitlenmisti.puan paylasilsaydi en azindan insan bu kadar heveslenmezdi.bana serik geldi ama ya tayini cikmayanlr.bu tayinde bir kez daha anladim ki tayin konusunda hic sansim yok.kismet artik yapcak bi sey yok
 
Geri
Üst