2017 İl Dışı Yönetmelik Yardım

Kodla Büyü

forzabilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İller arası görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir. Ancak bunlardan yer değiştirmeleri gerçekleştirildikten sonra Yönetmelikte belirtilen mazeretlerden biri oluşanların atamaları, görev yerlerinden ayrılmamış olmaları kaydıyla iptal edilebilecektir. Ataması iptal edilen öğretmenlerden önceki görev yerlerinde alanlarında norm kadro bulunmayanlar, il içindeki diğer eğitim kurumlarından alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumlarına valiliklerce atanacaktır.

Arkadaşlar bu maddeyi daha net bir şekilde yorumlayabilir misiniz. Diyelim ben tayin istedim sonra iptal ettim o sırada benim eğitim kurumumdaki Normum doluyormu ki başka eğitim kurumuna atanır yazıyor.Burayı çözemedim.

Yer değişikliği istediniz, gerçekleşti.
Vazgeçtiniz ve iptal ettiniz diyelim.

1. ihtimal, siz gittiğinizde sizin yerinize biri gelirse diye önceliği yeni gelene veriyorlar diyecektim ama bu atamanın özür grubu gibi olmadığı aklıma geldi. Yani muhtemel boşalacak gibi bir durum söz konusu değil.

Sanırım, norm fazlası olmanız durumunda geri gelinmemesi için alınan bir önlem olabilir. Ayrıca sizin gitmenizle açılan kadroya idareci bir arkadaşın dilekçe ile istifa edip başvura hakkı vardı son yönetici atama yönetmeliğinde. Bu şekilde de yeriniz hemen dolabilir.

subversaa' Alıntı:
Yer değişikliği istediniz, gerçekleşti.
Vazgeçtiniz ve iptal ettiniz diyelim.

1. ihtimal, siz gittiğinizde sizin yerinize biri gelirse diye önceliği yeni gelene veriyorlar diyecektim ama bu atamanın özür grubu gibi olmadığı aklıma geldi. Yani muhtemel boşalacak gibi bir durum söz konusu değil.

Sanırım, norm fazlası olmanız durumunda geri gelinmemesi için alınan bir önlem olabilir. Ayrıca sizin gitmenizle açılan kadroya idareci bir arkadaşın dilekçe ile istifa edip başvura hakkı vardı son yönetici atama yönetmeliğinde. Bu şekilde de yeriniz hemen dolabilir.
Evet hocam yönetmelik maddesi malasef akıl karıştırıyor.

hocam atama istediğiniz anda normuzun açılacaktır. Yerinize birisi gelir ise siz il içindeki boş kalan normlardan birisine valilik ataması ile atanacaksınız. eğer sizin normunuza gelen olmazsa aynı okulda devam edebileceksiniz.

Geri