2017 Ankara Norm Fazlası Atamaları

Kodla Büyü
Cankayada 2 okul dedik ama meslekleride sayinca toplam 6 okul acik. Diger ilcelerdeki meslek liselerini hic saymadik. Yani yukarda gorunen bos okul sayilarindan daha fazla okul var .
 
2014 aralıkta 136 puanla resen farklı bir ilçeye atandım. Tercihte bulunacak arkadaşlar için söylüyorum. Çok sıkıntılı bir dönem. Sonrasında keşke dememek icin boş okul bulursaniz çok düşünmeyin derim.
 
Birde ozaman ilde görüşmemde meslek lisesinde çalışan bir öğretmeni ortaokula hak kaybı olacağı için atayamayacaklarini söylemişlerdi. Bir araştırın isterseniz faydası olabilir.
 
Etimesgut? Sincan? Yenimahalle? Kaç Norm Fazlası, Kaç açık okul Var? Herhalde Norm fazlası yok buralarda :)
 
neden bu sene bu kadar fazla var ankarada? 5. sınıfın hazırlık mevzusundan mı acaba. bende il dışı ankara düşünüyordum ama heralde bu gidişle bize yine hüsran olacak
 
Yenimahalle de 13 norm fazlası var 4 okul açık.
Ornegin Yenimahalle'de 4 okul var.
Hocam nereye atandınız?
battalgazi meslek lisesine atandım. İskitlerdeydim. Gelirken üzülmüştüm. Ama baktım bütün okullar aynı. Çok sıkıntı yapmayın arkadaşlar. Fakat resen é kalırsa ne olacağı belli olmaz.
Klavuzu okudum bölge olayını goremedim. 2014 de bolge vardı. Merkezde görevli olanlar Sadece merkez ilçeleré gönderilmişti. Merkezde açık yoksa onlar yerinde kalmıştı. Şimdi her yere gonderirim derse o sıkıntı olur.
 
Sincan’daki okulun açık olup olmadığını bilmiyorum. O zaman okul müdürüm Ankara’da resen atama yapılmıyor demişti ben de her iki aşamada da tayin istemedim. Sonuç resen atandım
 
Geri
Üst