2017 de 205 bin akıllı tahta monte edeceğiz.

Kodla Büyü

marvelous

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MEB YEĞİTEK Genel Müdürü Tırnakçı: Şu an 432 bin 288 etkileşim (akıllı) tahtamız var. Önümüzdeki yıl 205 bin etkileşim tahtasını daha okullarımıza monte etmeyi planlıyoruz. Bu bir devrim. Artık sınıflarımızda bilgisayarlar var. Okullarda akıllı tahtalar var. Kodlama eğitimi müfredata giriyor. Daha çok şeyler olacak

wepster' Alıntı:
MEB YEĞİTEK Genel Müdürü Tırnakçı: Şu an 432 bin 288 etkileşim (akıllı) tahtamız var. Önümüzdeki yıl 205 bin etkileşim tahtasını daha okullarımıza monte etmeyi planlıyoruz. Bu bir devrim. Artık sınıflarımızda bilgisayarlar var. Okullarda akıllı tahtalar var. Kodlama eğitimi müfredata giriyor. Daha çok şeyler olacak

Inşallah şu kodlama işi gerçek olursa. Gerisi teferruat

önce fatih çağrı merkezini çalıştırsınlar sesli yanıt sismetinden beri servis çağıramıyoruz. Arızalı tahta var diye defalarca aradım, 10 gün oldu arayalı hala geri arayıp arıza nedir diye soracaklar

akıllı tahtaların takılma iş bitmeden ilk takılan tahtalar çöp olacak daha sonra onlar yenilenirken diğerleri çöp olacak böylelikle milyarlarca lira vestelin kasaya akacak

Niye sürekli eleştiri modundayiz biz?? -Bence-Akıllı Tahtalar gerçekten güzel ve yararlı. Umarım alt yapı da bir an evvel halledilir.

Tablet işinden vazgeçip her okula bir bt lab, bir bilim lab, dil sinifi ve birde kütüphane olursa tadından yenmez...

Tahtaları konusunda destekliyorum hukumeti/devleti... Allah yardımcıları olsun, işlerini kolaylaştırsın. ..

Eksikler olabilir ama bir bilgisayar öğretmeni olarak akıllı tahta donatilmasini destekliyorum sadece tablet konusunun saçma bir israf olduğunu tabletler yerine her okula bt sınıfı yapılması veya olan bt ler in yenilmesi gerektiğini düşünüyorum

-beklemede kal mike,
-tamam kaptan :puhaha:

yıllardır bekliyoruz ama inşallah olumlu bir haber gelir hem kodlama hem norm konusunda (lise-ortaokul-ilkokul)

Bence akıllı tahta gerçekten çok yararlı ama dıger ogretmenlerımızın dediği gibi tablet tam bir saçmalık.hem israf hem öğrencilerin ders çalışmalarını olumsuz etkılıyor.akıllı tahtaya tam destek tablet yerine bilgisayar lab. şart.

Bu projeyi başarılı ve iyi niyetli bir proje olarak görüyorum ama Bence donanım yerine bu paralar yazılım öğretme ve geliştirme için harcansa çok ama çok daha faydalı olabilirdi

Geri