2017 Haziran Semineri Nasıl Olur??

Kodla Büyü

mesafeli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malumunuz sene sonu yaklaşıyor. Haziran semineri sizce geçen yıl ki gibi ilk hafta herkes okulunda ikinci hafta istediği yerde seklinde mi olur yoksa 2 hafta da istediğimiz yerde olacak sekilde mi olur. Biliyorum çok erken ama insan plan yapmak istiyor :)

tamamen kafalarına agöre bi bakmıssın okullarda uzaktan eğitim verirler. bakınız ömer dinçer zamanı meb :) inş. planlaırnıza uygun bişey olur :))

Geçmişte bir seminerde iki haftadan fazla ücret ödenemeyeceği için izinli sayılmıştık. 26, 27 Haziran da bayram tatiline denk geldiği için 3. haftaya sarkmaz sanırım.

Yine ilk hafta kendi okulunda ikinci hafta istediğin okulda olur diye tahmin ediyorum.

"a) Ders kesiminden sonra yapılan mesleki çalışmanın ilk haftasında, okul müdürlüğünce hazırlanan program çerçevesinde kendi okullarında mesleki çalışma yaparlar.
b) Ders kesiminden sonra yapılan mesleki çalışmanın ikinci haftası ve sonraki günlerinde il/ilçe milli eğitim müdürlüklerince hazırlanan programa göre belli merkez/merkezlerde alanları ile ilgili mesleki eğitime tabi tutulurlar. İstemeleri halinde bu eğitimi farklı il/ilçelerde de alabilirler. Farklı il/ilçelerdeki çalışmalara katılacak öğretmenler, katılacakları il/ilçeyi önceden okullarına dilekçe ile bildirmek ve katıldığı mesleki çalışmayı belgelendirmek zorundadırlar.
c) Eylül ayının ilk iş gününden derslerin başlangıcına kadar geçen süre içerisinde yapılan mesleki çalışmalarda okul müdürlüklerince hazırlanan program dahilinde kendi okullarındaki mesleki çalışmaya katılırlar."
Yeni yönetmelik zaten bu değilmi ? Bu kesin eğer yaparlarsa belki ikinci haftayıda verirler haziranda fakat geçen sene verilmemişti. Tabi bu sene ikinci haftanın bitişi arife günüe deng geliyor galiba veredebilirler.

Geri