2017 Hizmetiçi Kursları Hakkında

Kodla Büyü

ahmtfthh

Site Gezgini
Mesajlar
49
Arkadaşlar merhabalar, 2017 hizmetiçi kurslarına başvurmak istedim fakat Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitici Eğitimi Kursu ve Proje Hazırlama Teknikleri kursu arasında kararsız kaldım. İkisi de aynı tarihlerde, hangisini seçmem uygun olur sizce? Şu an ilçe milli eğitimde proje hazırlamaya çalışıyorum, tecrübem de yok, fakat eğitici eğitimini de hiç almadım. Kararsız kaldım açıkçası.
 
Amaç Fatih Eğitmeni olmaksa FP-ETK Kursu ama yok amaç proje hazırlama üzerine çalışmaksa Proje Hazırlama Teknikleri Kursu. Şu anda ilçe MEM'de proje hazırlamaya çalışıyorum diyorsunuz. Durum böyle iken ben olsam Proje Hazırlama Teknikleri Kursu'na giderdim.
 
mutlucan hocam dediğiniz gibi farklı tarihlerde de var temmuz ayında var bir de fakat yurt dışında olacağım için onu seçemiyorum,
erkna hocam eğitmenlik almazsam da bu sene için tek hizmetiçi var gördüğüm kadarıyla,
proje kursuna başvuracağım artık, eğitmelik için bir sene daha bekleyelim bakalım. Teşekkür ederim hepinize.
 
Affınıza ve tecrubesiz olmama sığınarak bir sey sormak istiyorum. Bu sene btryim. Dönemde bir ilce toplantisi ve okulumdaki btr islemleri ile gorevimi yapiyorum.Fatih Egitici Egitmenligi kursu nasil bir artı saglar. Onemi var mıdır.
 
Geri
Üst