Alanya yazacakmısınız hocam.145 puan Antalya fakat gelme şansını az görüyorum
Hayır hocam merkez ve yakın ilçeler düşünüyoruzAlanya yazacakmısınız hocam.
Puanınız kaç hocam?Kumköy var mı?
106 hocamPuanınız kaç hocam?
191 Antalya merkez orta okul serik-manavgat meslek lisesi
Hocam Antalya da olan biri olarak şunu söyleyebilirim Antalya da bilişim boş yer yok denecek kadar az. ilicine bile açmıyorlar ama yine de bu işler kısmet . Kepez Aksu Döşemealtı kötü yerler değil merkeze yakın açık okul varsa istenebilir. Bunun yanında Manavgat ve Serik öğrencisi biraz kaba sabadır ama sorun olmaz. Tayin işinin olma ihtimali en yüksek yerler Alanya,elmalı ,kas gibi yerler çünkü merkeze çok uzak. Haritadan km olarak bakmak da yetmez çünkü yolları berbat . Özellikle kas yolu . Yani bence kimseye fikir sormayın, ya kısmet deyin tercih yapın. Öğretmen milleti hiç olumlu bakmaz. Meslektaşlarımiza göre her şehirde bir amaç okul hariç hepsi sorunlu. Kepezde de aksuda da serikte de çalıştım. Bana hepsi aynı gibi geldi. Hatta Antalya'nın Tarlabaşı diye bilinen Zeytinköy de de çalıştım hatta orda ev tuttum kaldım. Sen işini yaptıktan sonra öğrenci öğrencidir veli velidir. Antalya'dan önce İstanbul'un en lüks ilçesinde çalıştım bakıyorum yine fark yok. Herkesin hakkında hayırlısı olsunSelam arkadaşlar. Bu forumda il dışı antalya başlıkları herkesin özverisiyle paylaşımlarda bulunduğu bir yerdi. Lakin 2015ten bu yana kimse hiçbir şey paylaşmadan soteye yatmaya başladı. Şeffaflığa güvenen ve bilişim teknolojileri öğretmenlerinin birlikteliğine inanan biri olarak ben bu sene yapacağım il dışı antalya tercihlerimi söylüyorum.
1- kepez
2-kemer
Puan 164
Gelme ihtimali olur olmaz bilmiyorum. Herkese hakkında hayırlısını diliyorum.
Ahmet hocam halen daha çok arada kalmış durumdayım yapmadım halen tercih.132 puanla da ben yazacagım, elmalı falan da yazacagım sanırım hocam, sen gidemezde ben gidersem komik olur
Hocam neden Muğla dan çıkmayı düşündünüz merak ettim orayı yazmayı düşünüyordum daMuğla'dayım. Puan 218
1. Tercih: Antalya KEMER-Tekirova Halit Narin Ortaokulu- (3.Hizmet Alanı - 1.Hizmet Bölgesi)
2. Tercih: Denizli ÇİVRİL-Karayahşiler Ortaokulu- (3.Hizmet Alanı - 1.Hizmet Bölgesi)
3. Tercih: Antalya ALANYA-Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu- (1.Hizmet Alanı - 1.Hizmet Bölgesi)
Tercih dışı atanmak istemiyorum.
Alanya yı ilk sıraya mı yazdınız hocam.Bizde Alanya ve tekirova istiyoruz puan 150 hayırlısı