2019 2020 Bilişim Teknolojileri Alanı Yıllık Planları (Son Çerçeve Öğretim Programına Göre)

Kodla Büyü
http://yavuzselim.meb.k12.tr/ adresinin DÖKÜMANLAR kısmından ulaşabilirsiniz.
Ayrıca tüm kültür dersi yılllık planları da mevcuttur.

http://yavuzselim.meb.k12.tr/icerik...nolojileri-alani-yillik-planlari_7648265.html


hocalarım bu yıllık planlardaki kazanımları siz kendinize göre mi belirliyorsunuz. Örneğin; programlama temellerinde 1.haftanın kazanımında "Davranışın etik olup olmadığını tespit eder, Bilgi güvenliği unsurlarını belirtir, Bilgi güvenliği yönetimi standardını ayırt eder." yazılmış. Ders bilgi formlarında birçok bilgi ve beceri kazanımı var. Burada hangi kazanımı yazacağımız bize mi kalmış yada sadece öğrenme kazanımlarını yazmamız gerekmez mi? En doğrusu nedir bu işin?
 
bu yıllık planın formatı eski . Yeni formatı kazanım odaklı olacak ders bilgi formlarına bakarsanız orada bulabilirsiniz
 
ders bilgi formu tümden değişmiş kazanım odaklı olmuş (megep sitesi)
formatı ise megep modül yazımında görevli bir arkadaştan aldık. 2 senedir bu formatı kullanıyorlarmış
 
ders bilgi formu tümden değişmiş kazanım odaklı olmuş (megep sitesi)
formatı ise megep modül yazımında görevli bir arkadaştan aldık. 2 senedir bu formatı kullanıyorlarmış
Anladım hocam sağol. Ancak bu format resmi olarak da yayınlansa güzel olur. Her müdür bu plan formatını kabul etmez çünkü diğer eski format resmi olarak yayınlandı zamanında. Müdür güncel gelişmeye ayak uydurmamış olabiliyor.
Hocam bir de Btt yi paylaşmışsınız çok hoşuma gitti. Teşekkürler.
 
Merhaba. İBE yıllık planlarında bir şeyi merak ediyorum. 37 hafta üzerinden hesaplama yaptığımız seçilen modüllerin en az saatleri üzerinden hesaplama yaptığımda haftalık ders saati 26 27 saat çıkıyor. Ama İBE 24 saat olmalı. Burada yanlış mı hesaplıyorum. Yoksa fazla modül mü seçiliyor. Kendi seçtiğim ibe modüllerde paket programları dahil etmemiştim.
 
Geri
Üst