2024 Ağustos Eş Durumu

Kodla Büyü

gler

Üye
Merhaba arkadaşlar,eş durumu tayini isteyecek olan varmı acaba?eşi büyük şehirde olanlar için hem ikamet ettiği ilçe hemde iş yeri adresine göre tercih yapabiliyormuyuz?Bunu hangi aşamada belirtmek gerekiyor du

İller arasında bütün il,
İl içinde sadece iş yerinin olduğu yer:

IMG_8443.jpeg

Tercih ekranında kontenjan listesi indirebileceğimiz bir buton var ama Dosyayı indirmeme rağmen Excel dosyasına ulaşamadım ve açamadım. İndirip açabilen arkadaş varsa grupta paylaşırsa sevinirim.

Tercih ekranında kontenjan listesi indirebileceğimiz bir buton var ama Dosyayı indirmeme rağmen Excel dosyasına ulaşamadım ve açamadım. İndirip açabilen arkadaş varsa grupta paylaşırsa sevinirim.

Mazeret yeri sizinle aynı olanlar sadece yapabilir bunu

O liste ülke çapındaki kontenjanlar içermiyor

Son düzenleme:
İndirilen liste sadece sizin tercih edeceğiniz ilin listesi. O yüzden başkasının listesi işe yaramaz.
Şöyle yapın. İndirdiğiniz dosyanın ismini değiştirin. Dosya adının sonundaki .zip yazısını silin. En sonu .xlsx olarak bitsin. O zaman açılır.

2024 Yaz Tatili Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu kapsamında 10 Ağustos 2024 tarihinde tercih başvuruları başlamıştır. Bu aşamada tercih ekranındaki kontenjan listesinde yer alan fakat tercih edilemeyen kurumların (Fen Liseleri ve Sosyal Bilimler Liseleri) bulunduğu tespit edilmiştir. Gerekli güncelleme yapılmış olup öğretmenler tercih başvurularını 15 Ağustos 2024 (Saat 16.00) tarihine kadar güncelleyebilecektir.

Hocam cidden fen liseleri güncellenmiş mi? Secebileceğiniz kurumlar listesi güncellenmiş mi? ben tercihleri onaylatmistim. Ona göre onayı iptal edip tekrar tercih yapacağım

Son düzenleme:
“Milli Eğitim Bakanlığı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçlarını öğeden sonra açıklayacak.

İl ve ilçe emri düşünülmüyor”

Edip Üzen / X

Geri