iyi birşey değil ki suistimale çok güzel açık hale geldi. eskisi daha iyiydiİkamet olayını kaldırdı bakanlık.
Denizli'de sıfır!Mazeret tayini norm durumunu gösteren liste yayınlanmadı mi varsa paylaşabilir misiniz
Mazeret tayini norm durumunu gösteren liste yayınlanmadı mi varsa paylaşabilir misiniz
Tercih ekranında kontenjan listesi indirebileceğimiz bir buton var ama Dosyayı indirmeme rağmen Excel dosyasına ulaşamadım ve açamadım. İndirip açabilen arkadaş varsa grupta paylaşırsa sevinirim.
İndirilen liste sadece sizin tercih edeceğiniz ilin listesi. O yüzden başkasının listesi işe yaramaz.Tercih ekranında kontenjan listesi indirebileceğimiz bir buton var ama Dosyayı indirmeme rağmen Excel dosyasına ulaşamadım ve açamadım. İndirip açabilen arkadaş varsa grupta paylaşırsa sevinirim.
Yenimahallede 3 tane muhtemel var başka yokAnkara için paylaşacak olan var mı merak ettim il içinde hiç yer yoktu
Hocam cidden fen liseleri güncellenmiş mi? Secebileceğiniz kurumlar listesi güncellenmiş mi? ben tercihleri onaylatmistim. Ona göre onayı iptal edip tekrar tercih yapacağım