Ekli dosyayı görüntüle 77426
bu resmi paylaştılar hocam okul grubunda. Haftaya iller takvimi yayımlar bence.
bunu gördüğüm çok iyi oldu hocam. çünkü okulumda norm fazlası durumundayım ve ilk atama olmadan norm fazlası atamalarını yapmalarını bekliyorum. aksi halde ilk atamada bir çok yer dolacak ve benim istediğim okullar da dolabilecek. o yüzden inşallah ilk atamadan önce norm fazlası atamaları yapılır.Ekli dosyayı görüntüle 77426
bu resmi paylaştılar hocam okul grubunda. Haftaya iller takvimi yayımlar bence.
hocam hemen hepsi duyuruya çıktığı halde geri vazgeçti. norm kadro güncellemesinden sonraya bıraktılar.Bazı illerde geçen ay yapıldı norm fazlası atamaları. O iller bir daha mı yapacak
üst yazıyı görmeden bilemeyiz hocam. paylaşan hocamız üst yazının tarihini söylerse bilebiliriz. ama bence bu yazı çok yeni bir yazı. arkadaş da sanırım yeni paylaşıldığını kastetmiş. lakin bu işlemlerin sizin dediginiz gibi 13 Kasıma kadar tamamlanması lazım ki ilk atanacaklar boş okulları görüp tercih yapabilsin.Acaba bu yazı gönderildiğinde ilk atama kılavuzu yayınlanmış mıydı?
Yayınlandıktan sonra ise 13 Kasım’a kadar norm kadro fazlası tayinlerinin yapılması lazım:
üst yazıyı görmeden bilemeyiz hocam. paylaşan hocamız üst yazının tarihini söylerse bilebiliriz. ama bence bu yazı çok yeni bir yazı. arkadaş da sanırım yeni paylaşıldığını kastetmiş. lakin bu işlemlerin sizin dediginiz gibi 13 Kasıma kadar tamamlanması lazım ki ilk atanacaklar boş okulları görüp tercih yapabilsin.
hangi il hocam?münhal listeyi kasımın 7 sinde açıklıyolarmış çok iyi
hangi il hocam?
van duyurmuş hocam @earlVan ili duyuruyu yapmış. Diğer iller de bu hafta içinde duyururlar sanırım:
2024 YILI İHTİYAÇ VE NORM KADRO FAZLASI ÖĞRETMENLERİN ATAMALARI
VAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜvan.meb.gov.tr
bundan 3 sene önce resen atama yapıldı konyada arkadaş ılgına gönderildi ama gitmedi türkçeciydi, sendika dava açtı iptal edilmişti ilçe içinde neyse de il içinde olmaz hocam geri döner onlarİl içinde resen atamaya kadar gidecek bi süreçten bahsediliyor. Yeni mağduriyetler yaratacaklar il içinde resen atama yapılırsa. Yeni özür durumları oluşacak. Ogretmen kendi kendine norm fazlası oluyormuş gibi bir de onu resen atamak hele il içinde. Neyse