2025 Proje Okulları Öğretmen Atama - Yönetici Görevlendirme

Kodla Büyü

erden60

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selam arkadaşlar başvurular 12-17 Şubat başlıyor. Neye göre atama olacak bilginiz var mı? Puan üstünlüğü, almış olduğunuz proje ,ödül vb. Katkısı olacak mı? 4 senesi olanlar neye göre gidecek-kalacak?

Selam arkadaşlar başvurular 12-17 Şubat başlıyor. Neye göre atama olacak bilginiz var mı? Puan üstünlüğü, almış olduğunuz proje ,ödül vb. Katkısı olacak mı? 4 senesi olanlar neye göre gidecek-kalacak?
Geçen sene,o okula görevlendirme ve puan üstünlüğüne göre atadılar hocam. Bu sene sürpriz :)

Proje okullarında çok alavere dalavere dönüyor. Geçen sene Balıkesir'de 3 tane proje okulu açıldı. Gittim hepsiyle görüştüm. Başvurdum. Sonra iptal ettiler. Belli vakit sonra tekrar açıldı anca 2 okul birden kayboldu. Tek okul. Başvurduk atanan neye göre atandı kim atandı bilinmiyor.

Hocam canları kimi istiyorsa onu alıyorlar ben tayin istedim benden daha genç bir öğretmenin tayini çıktı .Diğer branşlarda da benzer bir durum var yani akıllarındaki kişiyi alıyorlar

Proje okulunda olup;
4 yılını dolduran ne olacak?
8 yılını dolduran ne olacak?
Norm fazlası olan ne olacak?

Geçen sene gördüğüm ilgili okullarda geçici görevli çalışanlara öncelik verilmişti.
Sanki bu sene bu okullara ön başvuru ile atamanın son demleri gibi geliyor. İl içi norm fazlası atamalarda proje okullarına da atamalar yapıldı bence bu bir gösterge.

Biraz torpil dönüyor. Gecen yıl, bizim hocalardan biri proje okuluna gitti. İddialara göre referansla gitmis:)))

Geri