2025 Yılı BİLSEM Öğretmen Atamada, Bilişime 200 kontenjan ayrılması

Kodla Büyü

sahininces

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilsem de çalışma saatleri ve toplam alınabilecek ücret yönünden çalışma şartları nelerdir bilgi verebilecek arkadaşımız var mı acaba

çok iyi bir durum, ne akar çok kurum olursa o kadar iyi olur.
Bildiğim kadarıyla genellikle akşam ve hafta sonu dersler olur. Çünkü öğrencilerin okuıldan çıktıktan sonra derse gelebiliyorlar.
bt rehber öğretmenliğe de son yönergede yapılan değişiklikle yapılabilir hale geldi.
ben çalışmıyorum ama bildiklerim bunlar.

bilim sanati merkezinde çalışan bir arkadaş yardımcı olursa seviniriz.

*BTR alabilir miyiz ?
*Kaç saat derse giriyoruz veya ders saatleri nasıl belirleniyor ?
*Norm fazlası olma durumu müdüremi bağlı yoksa bilişim dersi vs zorunlu bir ders var mıdır?
*Nöbet,sınıf gibi okullarda olan durumlar BİLSEM lerde de var mı?
*Çalışma zamanları nasıl oluyor ?

Şimdiden teşekkürler..

Bilsem öğretmenlerinin BTR olamaması kısıtlaması devam ediyor diye biliyorum.

Bilsem öğretmenlerinin BTR olamaması kısıtlaması devam ediyor diye biliyorum.
görevlendirme yönergesinde istisna kurumlar var, filan filan kuruma görevlendirilmez diye. bilsem de listede idi. son yönerge de istisnalar arasından silindi diye biliyorum.

eski madde bu idi

Fatih Projesi kapsamı dışında bulunan okullara, yaygın eğitim kurumlarına, bilim sanat merkezlerine ve il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine "Fatih Projesi BT Rehberliği" adı altında görevlendirme yapılmayacaktır.

yeni madde ise aşağıdaki şekilde.

Fatih Projesi kapsamı dışında bulunan okullara, yaygın eğitim kurumlarına, hizmet içieğitim enstitülerine, akşam sanat okullarına ve il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine “FatihProjesi BT Rehberliği” adı altında görevlendirme yapılmayacaktır

bilim sanati merkezinde çalışan bir arkadaş yardımcı olursa seviniriz.

*BTR alabilir miyiz ?
*Kaç saat derse giriyoruz veya ders saatleri nasıl belirleniyor ?
*Norm fazlası olma durumu müdüremi bağlı yoksa bilişim dersi vs zorunlu bir ders var mıdır?
*Nöbet,sınıf gibi okullarda olan durumlar BİLSEM lerde de var mı?
*Çalışma zamanları nasıl oluyor ?

Şimdiden teşekkürler..
Bu soruların cevaplarını ben de merak ediyorum. Bilsem de çalışıp bilgi verebilecek arkadaşımız olursa çok yardımcı olmuş olur. Şimdiden teşekkürler

Bilsem de çalışan öğretmenlerin ek ders sorunu yok ki ! %25 artırımlı alıyorlar ekderslerini üstelik ..

Bilsem'de çalışmıyorum lakin geçen ay orada çalışan bir hoca ile görüşmüştüm. Ek ders konusunda memnun değildi, dersi dolmuyormuş, başka yere de gorevlendirilemiyormuş.

Tek örneğe bakılarak yorumda bulunmak doğru olmaz tabi, birkaç kişiyle daha görüşüp düşüncelerini almak lazım.

Çekici bir kurum aslında, her yıl ben de yazıp yazmama konusunda kararsız kalıp en son yazmıyorum.

Geri