225250,124380,251110....

Kodla Büyü

sancaktepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Türk Eğitim-Sen üye sayısı: 225.250
Eğitim-Sen üye sayısı: 124.380
Eğitim Bir-Sen üye sayısı: 251.110

Bu sayılar 6 ay içinde nasıl alt-ust olacak takip edin...Yeni çıkan yasayla Müdür,müdür yardımcısı olmak isteyenler eğitim-sen den, Türk eğitim-sen den nasıl akın akın eğitim bir-sen e gececeğini takip edin...Benim tahminim her ikisinin de 100 binin altına düşeceği...

insallah yanılıyorumdur..

:++: :tr:
papakaa' Alıntı:
bende bu ayın sonunda eğitim bir senden istifa edeceğim.
nemrutun yanında dalkavuk olacağıma hz ibrahimin ateşine su taşıyan karınca olmaya razıyım. Tarafımız belli olsun.

sancaktepe' Alıntı:

Bu sayılar 6 ay içinde nasıl alt-ust olacak takip edin...Yeni çıkan yasayla Müdür,müdür yardımcısı olmak isteyenler eğitim-sen den, Türk eğitim-sen den nasıl akın akın eğitim bir-sen e gececeğini takip edin...Benim tahminim her ikisinin de 100 binin altına düşeceği...

o zaman rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözünü söylemek gerekti

"Bir saniyesine bile hükmediğimiz bir dünya için; bu kadar fırıldak olmaya gerek yok.! "

papakaa' Alıntı:
bende bu ayın sonunda eğitim bir senden istifa edeceğim.
nemrutun yanında dalkavuk olacağıma hz ibrahimin ateşine su taşıyan karınca olmaya razıyım. Tarafımız belli olsun.

:++: :alkis: :alkis: :++:

sahrak' Alıntı:
sancaktepe' Alıntı:

o zaman rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözünü söylemek gerekti

"Bir saniyesine bile hükmediğimiz bir dünya için; bu kadar fırıldak olmaya gerek yok.! "
:+1: :alkis:

Siyasi görüşümüze göre sendikaya gireceksek bu sendikaların ne anlamı var:Adamlar benim hakkımı korumak için mi yoksa siyasi görüşümün temsilcisi olmak için mi var. Böyle ise sendika işi boş iş.

forevertogether' Alıntı:
Siyasi görüşümüze göre sendikaya gireceksek bu sendikaların ne anlamı var:Adamlar benim hakkımı korumak için mi yoksa siyasi görüşümün temsilcisi olmak için mi var. Böyle ise sendika işi boş iş.

Ülkemizde siyasi görüşe göre sendika seçimi yapılıyordu fakat artık bu yavaş yavaş değişşiyor gibi bakıyorum sendika sağ kökenli üyelerinde sol görüşlü insanlarda çok BENCE olması gereken de bu benim işime hangisi geliyorsa onu seçmeliyim...

Geri