23/06-04/07 [RİZE] İntel ÖP Yüz Yüze kursu sertifika töreni Resim

Kodla Büyü
Oğuz hocam eline sağlık en azından anısı herkese paylaşılmış oldu.
Bende avatarımı hemen ordan düzenledim.

Rize İntelcileri Selamun Aleyküm.....
Arkadaşlar http://ertanbadem.blogcu.com adresini ücretsiz sağlayan www.blogcu.com sitesi ile görüştüm. Bizim intel eğitiminde kullandığımız 21classes.com ve wik.is ten bahsettim. Bu tarz bir imkanı bize sağlayıp sağlayamayacaklarını sordum.Düşünüyorlar. 600.000 öğretmen ve 9.000.000.000 öğrencinin bu hizmeti kullanacağı ve velilerinin de izleyeceğini dile getirdim. Bunun kendileri için korkunç bir reklam kapısı olduğunu hatırlattım. Cevap bekliyorum. Sizlerin de benzer mesajlarla firmaya ulaşmanızı ve aynı dilekleri iletmenizi bekliyorum. en azından wiki ve blogun ingilizce derdiyle kursiyerlerimiz uğraşmaz işimiz kolaylaşır..Haydi intelciler bırakın elinizdeki dantelleri intelleri mesaj atın siteye... info@blogcu.com

Voltranın diğer elemanları yok ertan hocam bir seslende voltranı oluşturalım. Vallahi tebrikler hocam iyi çalışmışsınız.

haklısın dostum.
Bu arada wordpres diye joomla tarzı bir blog olayı çıkmış onu araştırıyorum.Daha olmadı kendi blog sistemimizi kendimiz kuararız.

ertanbadem' Alıntı:
haklısın dostum.
Bu arada wordpres diye joomla tarzı bir blog olayı çıkmış onu araştırıyorum.Daha olmadı kendi blog sistemimizi kendimiz kuararız.

Bizim ilde bi kaç intel ST var onlardan duyduğuma göre zaten meb blog ve wiki hazırlıcakmış.

ertanbadem' Alıntı:
haklısın dostum.

Ertanın söylediklerini kaale almayın
o masacı dede
hikaye anlatıyor en ii bildiği şeyi
:P

arkadaşlar maillerinize törenin diğer fotğraflarının rapid linkinin yollamıştım ulaşmayanlara isterlerse tekrar yollayayım.

Geri