23 Haziran - 4 Temmuz Ankara İntel Kursu Yollukları Yatan var mı?

Kodla Büyü
murats' Alıntı:
Evet hocam intel kursu. Beraberdik hocam kursta. Başka kursa gitmedim zaten.

murats hocam biz beraberdik sanırım ama bizimki 2 haziran -13 haziran arası idi benim mi yanlışım var acaba :D

ne yazıkki halen yatmadı bilmiyorum ne olacak.. Allah sonumuzu hayretsin. çok yanlış bir uygulama ben devlet memuruyum ve gelirim belli. ben bu alacağım yolluğa göre ödemelerimi planlamıştım ve ne yazıkki ödenmedi. saygılar.

Ben artık birilerinin bu paraları işlettiğinden şüpheleniyorum. Ankaradaki her gruba en az 1 ay geç ödediler. Bizim 1 ayıda geçti.
Saygısızlığın bukadarı olabilir ancak. Bu kursa çağırılmayı biz istemedik. Ulaşım, barınma ve beslenme masraflarının tamamını peşin peşin ödedik. Kurs biteli bir ayı geçti hala paramızı alamadık. Sözde 2 haftaya paralarınız yatar demişlerdi kurs biterken.

hocam 45 günden önce yatmıyor daha önce cisco kursuna katılmıştım ancak 45 günde yattı. birdaha kursa çağrılırsam gitmiyeceğim... mazeret isteerse eğitek param yok diyeceğim...bizleri resmen aptal yerine koyuyorlar :(

acayip deli bilgi toplarım haberiniz olsun...
45 gün falan diye bi sınırlama yok hocam bu işlerde ne zaman ödenek çıkar o zaman para yatar. bu yüzden kendinizi bir hafta iki hafta falan diye sınırlamayın inşallah en kısa zamanda yatarda bi eksiğimizi daha kapatırız.

vcelik33' Alıntı:
22 ağustos cuma yolluklar hesaplarda olacak bilgi. R.Orman

valla ben pek ümitli değilim bu konuda ama inşallah rukiye hocamızın dediği gibi olur. neden ümitli olmadığımıda söliim ödemeleri rukiye hocamlar (egitek) yapmıyor maliye ödenek yok falan diyip duruyor o yüzden güvenemiyorum. ödemeleri egitek yapsaydı bu bilgiye kesin gözüyle bakardım ama maliyeye güven olmaz.

Geri