okulumuz da türkçe öğretmenleri varken sayın müdürüm bu görevi bana verdi ne alakası var dedim içimden :-1:
Evet doğrusu öğrencilerin sunucu olması, nihayetinde çocukların bayramı.ozcankurucu' Alıntı:sizde sunucu öğretmenlerden mi oluyor?
biz de öğrenciler oluyor da. neyse geçmiş olsun.
by_katliam' Alıntı:okulumuz da türkçe öğretmenleri varken sayın müdürüm bu görevi bana verdi ne alakası var dedim içimden :-1:
hocam ben de sesimi beğenmem,diksiyonum da kötüdür,benim kızdığım nokta bizi yatıoz olarak görüp bari bi işler verelimde iş yapsınlar olarak görmeleri...suckan10' Alıntı:by_katliam' Alıntı:okulumuz da türkçe öğretmenleri varken sayın müdürüm bu görevi bana verdi ne alakası var dedim içimden :-1:
valla şimdi kendimi gördüm. sakarya hendekte çalışırken. 10 kasımda sunuculuk yaptım, sirenleri 3 dk. erken çaldırdım. az kalsın soruşturma geçirecektim. turizm haftasında, 29 ekimde, 10 kasımda, hep sunuculuk yaptım. okuldada değil , ilçedeki törenlerde. diksiyonum berbattır, konuşmamı hiç beğenmem, ama tasarım, sunum hep 2 bilgisayarcı olarak bizdeydi. Kulakları çınlasın kardeşim, belki burada okur. Şuanda oda Düzcede sanırım. Adem Akyol kardeşime SEVGİLER.