23 Nisan da sunucu olan var mı?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
okulumuz da türkçe öğretmenleri varken sayın müdürüm bu görevi bana verdi :P ne alakası var dedim içimden :-1:

ozcankurucu' Alıntı:
sizde sunucu öğretmenlerden mi oluyor? :o
biz de öğrenciler oluyor da. neyse geçmiş olsun.
Evet doğrusu öğrencilerin sunucu olması, nihayetinde çocukların bayramı.

by_katliam' Alıntı:
okulumuz da türkçe öğretmenleri varken sayın müdürüm bu görevi bana verdi :P ne alakası var dedim içimden :-1:

valla şimdi kendimi gördüm. sakarya hendekte çalışırken. 10 kasımda sunuculuk yaptım, sirenleri 3 dk. erken çaldırdım. az kalsın soruşturma geçirecektim. turizm haftasında, 29 ekimde, 10 kasımda, hep sunuculuk yaptım. okuldada değil , ilçedeki törenlerde. diksiyonum berbattır, konuşmamı hiç beğenmem, ama tasarım, sunum hep 2 bilgisayarcı olarak bizdeydi. Kulakları çınlasın kardeşim, belki burada okur. Şuanda oda Düzcede sanırım. Adem Akyol kardeşime SEVGİLER.

örnek sunuculuk isteyenler. Google 'a " turizm haftası sedat uçkan " yazsın seyretsin. :D

suckan10' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

valla şimdi kendimi gördüm. sakarya hendekte çalışırken. 10 kasımda sunuculuk yaptım, sirenleri 3 dk. erken çaldırdım. az kalsın soruşturma geçirecektim. turizm haftasında, 29 ekimde, 10 kasımda, hep sunuculuk yaptım. okuldada değil , ilçedeki törenlerde. diksiyonum berbattır, konuşmamı hiç beğenmem, ama tasarım, sunum hep 2 bilgisayarcı olarak bizdeydi. Kulakları çınlasın kardeşim, belki burada okur. Şuanda oda Düzcede sanırım. Adem Akyol kardeşime SEVGİLER.
hocam ben de sesimi beğenmem,diksiyonum da kötüdür,benim kızdığım nokta bizi yatıoz olarak görüp bari bi işler verelimde iş yapsınlar olarak görmeleri...
bizde sunucu öğrenci değil öğretmen oluyor,öğrenci günün anlam ve önemi konuşmasını yapıyor....

Geri