24 Kasım Fikir

Kodla Büyü

seldabal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben her sene 24 kasım kutlama komitesinde oluyorum ve değişik bir şeyler yapıyorum
standart şiirler konuşmalardan sonra öğretmenlerin habersiz çektiğim fotolarıyla bir sunu, hatta eski kadromuzda herkesin fotoğrafına komik bir yorum yazıyordum ama bu sene okul çok yabacılaştı bunu yapamam.
geçen sene meslekte 20 yılını aşmış öğretmenlerimize plaket hazırladım.
matematikçi bir arkadaşa çok esprili bir şekilde yılın öğretmeni oskarı verdik
sizin aklınıza gelen değişik bir fikir var mı

Benim aklımda olan ama henüz yapmadığım bişey var hocam. Öğrencilerden öğretmenleriyle ilgili güzel yorumlar içeren video çekimini güzel bi sunumla hazırlamak. Sınıf öğretmenleri için mesela tüm sınıfın "..... öğretmenimizi çok seviyoruuuuuzzzz" gibisinden sevimli halleri videoya çekilebilir. Tabi öğrenciler bunu becerebilirse öğretmenlerine söylemeseler iyi bir sürpriz olabilir :)

Eslivya' Alıntı:
Benim aklımda olan ama henüz yapmadığım bişey var hocam. Öğrencilerden öğretmenleriyle ilgili güzel yorumlar içeren video çekimini güzel bi sunumla hazırlamak. Sınıf öğretmenleri için mesela tüm sınıfın "..... öğretmenimizi çok seviyoruuuuuzzzz" gibisinden sevimli halleri videoya çekilebilir. Tabi öğrenciler bunu becerebilirse öğretmenlerine söylemeseler iyi bir sürpriz olabilir :)

Önceden çalıştığım bir okulda ingilizce öğretmeninin fikriydi, anneler günü programı için benzer birşey yapmıştık, hoş olabilir...

https://www.facebook.com/video/video.ph ... 7941655588

çok iyi fikir hocam, çok beğendim ama uygulaması çok zor özellikle küçük sınıflarda öğrenci tanımıyoruz. öğretmenden gizli yapmak çok zor :(

bu fikri denemeye niyetlendim ama okul çok büyük içinden çıkamam ve çok yorucu olur gibi geliyor, 67 şube var :(
başka fikri olan ?

Eslivya' Alıntı:

Arkadaşlar 24 Kasım toplantısında ben de bu fikri ortaya attım şekil benziyor ama içerik farklıu biraz. Böyle bir video hazırlayan var mı acaba. Hangi programı kullandınız??

Benim fikrim şuydu: Öğretmenlerin sorunlarına yönelik okul okul gezip yorumlar alıp bunu videolaştırmak...Fikrim beğenildi ve müdür yapalım dedi. Şimdi ben işe nasıl başlamalıyım sizce????

Geri