24 Nisan'da çalıştınız mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ziwtap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ziwtap

Site Gezgini
Ben BTR formatörlükten farklı diye 24 Nisan'da gelmedim.Az önce müdür bey aslında senin de gelmen gerekiyordu dedi.Müdür Beyin dediği gibi 24 nisanda okulda olmamız mı gerekiyor?

BTR görevi Eğitim - Öğretim saatleri içerisinde yapılır. O yüzden idari tatillerde çalışmıyoruz.

İlköğretim (İlkokul/Ortaokul) için ;
28/09/2012 tarih ve 16791 sayılı YEĞİTEK Bilişim Teknolojileri Reberliği Görevi yazısının 8. maddesi şöyle başlar : "BT Rehberliği Eğitim - Öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak...". Buna göre 24 Nisanda eğitim öğretim faaliyeti olmadığı için okula gitmenize gerek yok. Hatta dah net yazayım 24 Nisanda diğer öğretmenler gibi BT Rehber öğretmenleri de okula gitmezler.
Ortaöğretimde mesai var idi 24 Nisanda.

unknownrealmman' Alıntı:
İlköğretim (İlkokul/Ortaokul) için ;
28/09/2012 tarih ve 16791 sayılı YEĞİTEK Bilişim Teknolojileri Reberliği Görevi yazısının 8. maddesi şöyle başlar : "BT Rehberliği Eğitim - Öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak...". Buna göre 24 Nisanda eğitim öğretim faaliyeti olmadığı için okula gitmenize gerek yok. Hatta dah net yazayım 24 Nisanda diğer öğretmenler gibi BT Rehber öğretmenleri de okula gitmezler.
Ortaöğretimde mesai var idi 24 Nisanda.

Hocamın dediği gibi bu yazıda açık net yazıyor.

ziwtap' Alıntı:
caesai hocam sizde inşallah 20 mayısta çalışmazsınız:)
hocam ben 24 nisan da lisede görevliydim haliyle çalıştım, 20 mayısta da pazartesi kendi okulumda derslerim var yine çalışacağım :) pehhhh

bir sorum daha olacaktı.24 nisanda okula gitmeyen btr ye ek ders ödenir mi?Müdür beyin kafası karıştı o zaman ek ders yazılmaz galiba diyor.Sizde durum nedir?Ek ders o gün için yazılır mı yoksa hakkımız değil mi?

Hocam diğer öğretmenlere yazılırsa size de yazılır demektir, o değilde bu müdürün senle alıp veremediği ne hocam kıllık yapacak yer arıyor gibi de

müdürüne bizim forumdan topluca selam söyle hocam. müdürlüğü bilmiyorsa bıraksın. onuda biz yaparız yani...

Teşekkür ederim arkadaşlar.Aslında Müdürüm genelde iyidir ama herhalde bu gün gününde değil.Çok teşekkür ederim herkese:)

ozcankurucu' Alıntı:
müdürüne bizim forumdan topluca selam söyle hocam. müdürlüğü bilmiyorsa bıraksın. onuda biz yaparız yani...
:+1:
Ek Ders Yönetmeliği Madde 16-b:
İl düzeyinde millî ve mahallî bayramların kutlamaları için kurulan hazırlık komitelerinde görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, millî ve mahallî bayramların hazırlık çalışmalarına katılan yönetici ve öğretmenler, söz konusu bayramların hazırlık çalışmalarına ve törenlerine sınıf veya okul bütünlüğünde katılan öğrencilerin öğrenim gördüğü eğitim kurumlarının yönetici ve öğretmenleri ile millî bayramlar nedeniyle tatil edilen günlerde(1) ders görevlerini yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim ve hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.
İl düzeyinde, ilçe merkezinde veya okul bünyesinde yapılan 23 Nisan kutlama programlarının herhangi birisine fiili olarak katıldınız ise (Bilindiği üzere tüm bayram ve törenler gününde okulda yapılmaktadır artık; bu nedenle 23 Nisan günü mazeret izni, sağlık raporu vb izniniz yok ise okulunuzun kutlama programına katılma zorunluluğunuz zaten vardır) ek dersinizi alırsınız.

sivayseri' Alıntı:
ziwtap' Alıntı:
caesai hocam sizde inşallah 20 mayısta çalışmazsınız:)
hocam ben 24 nisan da lisede görevliydim haliyle çalıştım, 20 mayısta da pazartesi kendi okulumda derslerim var yine çalışacağım :) pehhhh
Sorma hocam, ayarlanmış herşey :) 24 Nisan'da lisedeydim, 20 mayıs'ta da ortaokulda.... 20 Mayıs tatil mi ki acaba¿
Tesellisi 1 Mayıs :)

İlköğretim kurumları yönetmeliği gereği 24 nisan resmi tatil, idareci dahil hiçkimse okula gelmez. unknownrealmman hocamın yazdığı gibi de ekders yönetmeliğine göre milli bayramlar nedeniyle tatil olan günlerde görev yerine getirilmiş sayılır.
Burada da var öyle idareciler, Resmi tatil diyorum, adam illa idari tatil diye diretiyor. Element uyduran idareci işte.

idareciler okula gider 24 nisan 20 mayıs tarihlerinde resmi tatil değildir. Ancak BTR de eğitim öğretim saatlerinde görev yapar denildiği için ben gitmedim gitmem de

Geri