unknownrealmman' Alıntı:İlköğretim (İlkokul/Ortaokul) için ;
28/09/2012 tarih ve 16791 sayılı YEĞİTEK Bilişim Teknolojileri Reberliği Görevi yazısının 8. maddesi şöyle başlar : "BT Rehberliği Eğitim - Öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak...". Buna göre 24 Nisanda eğitim öğretim faaliyeti olmadığı için okula gitmenize gerek yok. Hatta dah net yazayım 24 Nisanda diğer öğretmenler gibi BT Rehber öğretmenleri de okula gitmezler.
Ortaöğretimde mesai var idi 24 Nisanda.
Lisede diğer öğretmenler de derse girmiştircaesai' Alıntı:Çarşamba Lisede görevlendirilenler ne yazık ki çalıştı, benim gibi
hocam ben 24 nisan da lisede görevliydim haliyle çalıştım, 20 mayısta da pazartesi kendi okulumda derslerim var yine çalışacağım pehhhhziwtap' Alıntı:caesai hocam sizde inşallah 20 mayısta çalışmazsınız
:++:ozcankurucu' Alıntı:müdürüne bizim forumdan topluca selam söyle hocam. müdürlüğü bilmiyorsa bıraksın. onuda biz yaparız yani...
:+1:ozcankurucu' Alıntı:müdürüne bizim forumdan topluca selam söyle hocam. müdürlüğü bilmiyorsa bıraksın. onuda biz yaparız yani...
Sorma hocam, ayarlanmış herşey 24 Nisan'da lisedeydim, 20 mayıs'ta da ortaokulda.... 20 Mayıs tatil mi ki acaba¿sivayseri' Alıntı:hocam ben 24 nisan da lisede görevliydim haliyle çalıştım, 20 mayısta da pazartesi kendi okulumda derslerim var yine çalışacağım pehhhhziwtap' Alıntı:caesai hocam sizde inşallah 20 mayısta çalışmazsınız
:+1:omd' Alıntı:Lisede diğer öğretmenler de derse girmiştircaesai' Alıntı:Çarşamba Lisede görevlendirilenler ne yazık ki çalıştı, benim gibi