25 saatlik hazırlayıcı eğitim

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Fatih projesi hazırlayıcı eğitimi de teknoloji kullanım kursu gibi tüm öğretmenlere zorunlu mu?
Bu kursu sadece fatih eğitmenleri mi verir?
bilinçli internet kullanımı seminerini vermek için bu seminere katılmış olmamız mı gerekir?

yesimk06' Alıntı:
Fatih projesi hazırlayıcı eğitimi de teknoloji kullanım kursu gibi tüm öğretmenlere zorunlu mu?
Bu kursu sadece fatih eğitmenleri mi verir?
bilinçli internet kullanımı seminerini vermek için bu seminere katılmış olmamız mı gerekir?

bu kursu almayan bütün öğretmenlere zorunlu ve fatih eğitmenleri tarafından verilir
bilinçli internet kullanımı semineride aynı şekilde bu semineri alan kişiler tarafından verilir

hocam bu kursun içerigi nedir acaba ben bu sene ilk atama olarak atandım herhangi hizmet içi eğitim almadım ama bu pazaretsi ilçedeki lise öğretmenlerine benim verecegimi söylediler bende herhangi bilgim olmadığını söyledim hizmet içi eğitim almadım dedim ama sonuç değişmedi yani pazartesi günü kursa başlıyacak bu kursta öğretmenlere ne anlatmam gerekiyo acaba bilgisi olan var mı?

Kurs planının size verilmiş olması gerekiyor. Verilmemişse netten arayıp, bulun.
Temel windows 7 kullanımı, internet kullanımı, word ve powerpoint anlatılıyor diye biliyorum.

sağolun bunlarsa sıkıntı yok valla hocam ortada ne kurs planı var nede başka bişey burda işler farklı yürüyo bende akıllı tahta kullanımı filan varsa die korktum biraz çünkü hiç deneyimim yok kullanmadım şuana kadar

Geri