256 gb flaş bellek

Kodla Büyü

designbote

Üye
arkadaşlar elimde 256 gb flaş bellek var. Yurtdışından geldi. Flaş belleğin içine birşey kopyalanmıyor, disk yazmaya karşı korumalı hatası veriyor. Ayrıca Windows 7 de biçimlendirmek istediğim zaman biçimlendirmedi ve şu an içi 0 bayt olarak görünüyor.

Neler yapabiliriz?

teşekkürler.

öğlen okulda denediğimde 256 gb görünüyordu. şimdi biçimlendirme yapınca fat32 de artık 32 gb raw , 210 gb ayrılmamış alan gözüküyor.

Flaş belleğin sahte olduğunu zannetmiyorum ama söylenilen programla denemek gerek.

win7 işletim sistemli bir bilg. taktığımda direk biçimlendir penceresi geliyor fakat FAT32 ya da NTFS işaretlediğimiz zaman biçimlendirmiyor.

sağında solunda bir anahtar vardır iyice eminmisin.. yazmaya karşı korumalı bir belleğim vardı üzerinde anahtar vardı ama..

Hocam benim başıma da öyle bi olay geldi. Sonra HP nin disk programı var bi tane onunla hallettim. bi deneyin

Hocam donanımsal bir arızası var garantisi var ise gönderin size sıfır bir ürün gönderirler.

sandisk bu hatayı veriyordu ve çözüm bulamamıştım. tüm yöntemleri denemiştim... herhalde donanımsal bir arıza

arızalı değil ise işletim sistemi ile dosya sisteminin desteklediği maksimum kapasite ile alakalı olabilir. linux türevi bir işletim sisteminde bir de formatlamayı deneyin.

256 gb flash bellek ne zaman çıktı ya, itiraf etmeliyim ki hiç haberim olmadı. :mrgreen: Hatta şimdi baktım da 512 gb bile çıkmış. Teknolojinin hızına yetişemiyorum anlaşılan. :)

Geri