Arkadaşlar okulumda 26 saat + 1 saatte sınıf olmak üzere 27 saat dersim var. Bu yüzden 1. dönem BTR görevlendirmesi istemedim. 2. dönem Sırf Nöbet ve sınıftan kurtulmak için BTR görevi istesem beni kendi okuluma verirler mi acaba. Zaten kendi okulundaki ders görevini yerine getirdikten sonra diyor ya yazıda. kalan 4 saat beni başka okula görevlendirirler mi dersiniz.
Yanlış anlaşılmasın amacım birkaç saat daha ekders alabilmek değil. Bildiğiniz gibi ders sayımız az ve okuldaki bütün sınıfların dersine giriyoruz. Çocukları tanımamız imkansız, bırakın tüm çocukları daha kendi sınıfımın öğrencilerini tanımıyorum doğru dürüst. veliler geliyor sorular soruyorlar zor durumda kalıyorum ne cevap vereceğimi bilemiyorum.
Yanlış anlaşılmasın amacım birkaç saat daha ekders alabilmek değil. Bildiğiniz gibi ders sayımız az ve okuldaki bütün sınıfların dersine giriyoruz. Çocukları tanımamız imkansız, bırakın tüm çocukları daha kendi sınıfımın öğrencilerini tanımıyorum doğru dürüst. veliler geliyor sorular soruyorlar zor durumda kalıyorum ne cevap vereceğimi bilemiyorum.