28-29 Kasım da Btr Olarak Tatil Miyiz ?

Kodla Büyü
net olmamakla birlikte benim durumum şu:

perşembe ve cuma 2 sınavda görevim var. perşembe BTR görevim var. sınav görevinden sonra fırsat kalırsa gidebilirim.
cuma sabah sınav görevim var öğleden sonra 5-6 lara dersim var ama okul tatil.
cuma günü büyük bir ihtimale okula gitmem ders için.
perşembe net değil.

Perşembe günü ortaokulda cuma lisede BTRyim. İki gün de sınav görevi çıkmamış. Az önce müdür yardımcımla konuştum perşembe günü için BTR olduğumdan sınav görevim olmasa da gelmeliymişim.

Bu sınavın denemesi yapıldı ilimizde daha önce. 7-8 Kasım tarihlerinde. O zaman da görevim olmadığı halde gittim ama ilkokullar tatil değildi. Şimdi ilkokullar da tatil. Okulda ders yok.

%90 gitcem okula yine..

H_M' Alıntı:
Perşembe günü ortaokulda cuma lisede BTRyim. İki gün de sınav görevi çıkmamış. Az önce müdür yardımcımla konuştum perşembe günü için BTR olduğumdan sınav görevim olmasa da gelmeliymişim.

ortaokulda BTR değilsiniz ki.

okul tatil iste, sınav göreviniz yoksa gitmezsiniz

Eğer sınav gününe geliyor ise Formatör olmadığımız ortaokul gitmeyiz. Ek dersimiz yine ödenecek ama görev alan arkadaşların durumu ne olacak. 5 er saat ek rers verileneceği söyleniyor. Bu 18 saatin üzerine mi verilecek.

uysal_rockci' Alıntı:
H_M' Alıntı:

ortaokulda BTR değilsiniz ki.

okul tatil iste, sınav göreviniz yoksa gitmezsiniz

Hocam haklısınızdır da bunu apaçık belirten bir yazı göremedim maalesef:( Müdürümle bu konuyu da konuştuk. Görevlendirmenin yapıldığı merkezden gelen yazıda belirtmeleri gerekir. Bu bir eksiklik.

Çalıştığım ilçede ben dahil iki kişiye görev çıkmamış bunu da şimdi görüştüm müdürümle. Durum düzeltilip bize de görev verilebileceğini söyledi müdürüm.

Geri