28-29 kasım

Kodla Büyü

mutluluk

Aktif Üye
Arkadaşlar kadrom ortaokulda ama 28-29 kasımda bt rehberlik görevim bir lisede.Bana da tatil mi yoksa o günler liseye gidecek miyim?

ortaokuldan sınav görev bildiriminde bulunurlarsa evet size de tatil. bence sınav görevi verilecektir.

Bende Malatya merkezde BTR yim hocam ve 28 ve 29 unda ikisi de ayrı okullarda sınav görevim var... İl belirliyormuş sınav görevini ve genellikle müzik beden eğitimi bilişim vb. branşlara görev verilmiş...ana branşlara mümkün oluğunca az görev verilmiş... Bize yapılan açıklama bu yönde..Dolayısıyla bence size de sınav görevi verilecektir diye düşünüyorum..

ben de çarşamba,perşembe lisede görevliyim.sınav görevi sadece cuma günü verilmiş. o yüzden perşembe günü liseye gideceğim mecburen

bende orta okuldayım ama lisede btr görevim var perşembe ve cuma günü. her iki güne de sınav görevi verilmiş.

Sınav görevleriyle ilgili bir açıklama yapılmadı henüz Bursa da... bende Cuma günü Lisedeyim görev verilmez ise gideceğim

Perşembe günü lisede Btr yim ve perşembe cuma günü sınavdada görevliyim.Bana problem olmayacağı ve iki ekdersinde alınacağı söylendi.

Kadrom ortaokulda.

Lisede Çarşamba-Perşembe-Cuma görevliyim.

Zaten görevlendirme ile lisede görevimin başında olacağımdan bir daha ayrıca sınav için görev almamamız gerekir diye düşünüyorum.

Zaten bana görev yazılmamış. İsimleri, Perşembe ve Cuma günü ortaokulda dersi olan öğretmenleri belirleyerek, bu kişilere görev verdiler.

burada anasınıfı öğretmenlerinden başlanarak görev verilecek sonra sınıf öğretmenleri daha da ihtiyaç olursa branş öğretmenlerini seçeceklermiş. sınav olsun olmasın bütün öğretmenler o haftanın normal ek dersini alacak. göreve gidenler fazladan ekders alacakmış.
bu mantıkla btr öğretmeni olanlara sınav görevi verilebilir ve bence ekderslerinide alırlar çünkü bir sürü öğretmen gitmeden ek dersini alacak.

arkadaşlar ben lisedeyim. görev isteyenlere verilecekmiş acaba ne kadar ekders verecekler bilen var mı? görev istediğimize değer mi?

arslan-46' Alıntı:
arkadaşlar ben lisedeyim. görev isteyenlere verilecekmiş acaba ne kadar ekders verecekler bilen var mı? görev istediğimize değer mi?

Her gün için 5'er saat gündüz ek dersi olacak diye söyledi idarecilerimiz. Buarada benimde perşembe cuma lisede görevlendirmem olmasına rağmen okulumuzda öğretmen yetersizliğinden dolayı sınavda görevlendirilmişim.

mutluluk' Alıntı:
'eses' size sınav görevi mi verildi?
bende orta okuldayım ama lisede btr görevim var perşembe ve cuma günü. her iki güne de sınav görevi verilmiş. bi arkadaş böyle yazmış.ben sadece fikrimi söyledim ve doğru sanırım.ayrıca benim görevim ve kadrom ortaokulda.

Geri