28-29 Nisan Ortak Sınavlar

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
yapılacak olan ortak sınavlar istemeden görev yazmışlar bana ancak o tarihlerde btr olarak başka bir okula gidiyorum ek ders ödemedi nasıl yapılır ?

Sayın Hocam,

Görevlendirmeler bildiğim kadarıyla tüm illerde re'sen yapıldı. İster Btr olun ister ister olmayın görevlendirildi iseniz hem ekdersinizi hem de 5 saat olan sınav ücretinizi alırsınız.

İyi çalışmalar.

Ortak sınavlarda sınav ücreti yok.Sadece o güne ait ek ders ücreti ödenir.(Lise müfredatı,bütün sınavlarımız ortak ve ücretsiz.Bilmeden konuşulmuş bir şey yok! )

kuper_izmir' Alıntı:
Ortak sınavlarda sınav ücreti yok.Sadece o güne ait ek ders ücreti ödenir.
Ekteki yazıda belirtiliyor.

Ekli dosyalar

• Teog ücret.jpg
    Teog ücret.jpg
    196.1 KB · Görüntüleme: 1,534
kuper_izmir' Alıntı:
Bir şeyi tam bilmeden biliyormuş gibi yorum yapmasak keşke. Ortak sınavda görev alan arkadaşlar günlük 5 iki gün için toplam 10 saat ekders alırlar. Ayrıca o iki günkü ekderslerini de alırlar.

big_way' Alıntı:
kuper_izmir' Alıntı:
Bir şeyi tam bilmeden biliyormuş gibi yorum yapmasak keşke. Ortak sınavda görev alan arkadaşlar günlük 5 iki gün için toplam 10 saat ekders alırlar. Ayrıca o iki günkü ekderslerini de alırlar.
:alkis:

resen yapıyorlar.. matematik türkçe öğretmenleri kendi derslerinin olduğu gün gözetmen olamıyorlar.. saçmalığa bak.. ben hiç matemayik görmedim anlamadımki .. hepsini çözeym o soruların... nedir yani

Günlük 15 ssat ek ders yazıldı 1. dönemde. her gün 3 oturum olduğu için 3*5=15
ayrıca okul derslerine de girilmiş kabul edilir onun da ek dersi yazılır..

Bizde günlük 5 saat yazıldı ki doğrusu da böyle olacaktı. Sizin idare yanlışlık yapmış. Kardeşimin okulda da 15 yazmışlar MEM düzelttirmiş.

Meb her günü bir oturum olarak kabul ettiğinden günlük 5 saat olarak ödenmesi diye yazı yayınladı, fakat her sınavın ayrı bir oturum olmasını gerektiğini iddia eden sendikalar dava açtı diye duydum, ne aşamada bilmiyorum. Birinci dönem ödemeler günlük 5 saat olarak ödendi. 15 saat olarak yazılması önemli değil ya geri gönderilip düzeltilmiştir ya bir sonraki ay düşülmüştür ya da öğrenilirse geri alınır.

habibocak' Alıntı:
Arkadaşlar yazı net. Sadece 5 saat ve o günün ekdersi ödenir.

İlk dönem yapılan Ortak sınavlarda da ekders tartışmaları olmuştu baya bi ama, netice yine değişmedi. 5 Saat ek ve ayrıca o günün ekdersi ödendi

Görevlendirmeler re'sen (gönüllü mecburi) yapıldığı için iptali biraz zor. Ancak mazeretinizi belgelendirirseniz sorun olmaz.

Geri