dogukankoc22
Üye
Hocalarım merhabalar, 29 Ekim için konferans salonunda tören yapılacak. Ben reji kısmında arka plandayım ve bütün süreci akışa göre ben yürüteceğim. Doğru düzgün prova yapamadığımız için tam olarak sorunlarımı çözebilecek vakit bulamadım. Benden istedikleri şey perdede sürekli olarak bir video olması yani boş vakitlerde sürekli o video perdede olacak. Akışta olup açmam gereken şeyleri açarken ise belli etmeden yani perdede gözükmeden açmamı istiyorlar. Ekran yansıtma ayarlarından ekranı uzat şeklinde kullanıp perdeyi 2. ekran gibi kullanıyorum. Hep açık kalmasını istedikleri videoyu oraya koyup yineletiyorum ama akışta açmam gereken videolar oluyor bu yüzden 2. ekrana o videoları geçirirken gözükmemesi gerekiyor nasıl yol izleyebilirim. Sadece 1 tane genel prova yapabildik orada izlediğim yol şuydu.
Arka plan videosnu perdeye sürükledim ve o sürekli o ekranda kaldı. Diğer açmam gereken videoları ise Powerpointe yüklemiştim. Orada slayt gösterisine bastığımda tam ekranda 2. ekranda oynaması için gereken ayarı yaptım. Başlarda bu iyi gitse de 1. ekranda rastgele bir yere tıkladıgımda powerpointteki videoda duruyordu bu yüzden sorun yaşadım. Açıkçası tam ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Arka plan videosnu perdeye sürükledim ve o sürekli o ekranda kaldı. Diğer açmam gereken videoları ise Powerpointe yüklemiştim. Orada slayt gösterisine bastığımda tam ekranda 2. ekranda oynaması için gereken ayarı yaptım. Başlarda bu iyi gitse de 1. ekranda rastgele bir yere tıkladıgımda powerpointteki videoda duruyordu bu yüzden sorun yaşadım. Açıkçası tam ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz