29 Ekimde görevliyim ne yapacağımı bilmiyorum

Kodla Büyü

delikatliyam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Anadolu Lisesinde görev yapıyorum yeni atandım. 29 Ekimde görevlendirme yapmışlar tören için..Ne yapacağım hakkında hiç bir bilgim yok bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aynı durumdayım hocam bende, 28 Ekim saat 10:00'da okulda tören varmış, bende bugün dersim yok diye pek umursamadım, bakalım. Gideceğim boş boş. Yeni atanan bir öğretmene dönemin ilk kutlama törenini vermek ne kadar mantıklı :?

stres yapmayın hocalarım ben ilçede hemen hemen her programda görevliyim.
Yapacağınız anons verildiğinde 1dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşını vermek. İkisinin birleşmiş hali var onu da kullanabilirsiniz.

tuşa basıp saygı duruşu ve istiklal marşını çaldırmak,onlar zaten hazır vardır..başka da bişi yok

Onları şimdi indirdim :) Ses sistemi kurmayacağız dimi ? Daha önce hiç kurmadım öğrenmeye bile fırsat olmadı.

delikatliyam' Alıntı:
Onları şimdi indirdim :) Ses sistemi kurmayacağız dimi ? Daha önce hiç kurmadım öğrenmeye bile fırsat olmadı.
Ses sistemi kurmak kablo takmaktan ibaret hocam, mikrofonu falan hazırlamanı isteyebilirler. Zamanla öğrenirsiniz.

ses sistemini bilenler kurar hocam hiç elinizi bulaştırmayın üzerinize yapışır sonra. biz öğretmeniz teknisyen değil. zaten o belediye personelinin görevi diye biliyorum.

sgulkurusu' Alıntı:
ses sistemini bilenler kurar hocam hiç elinizi bulaştırmayın üzerinize yapışır sonra. biz öğretmeniz teknisyen değil. zaten o belediye personelinin görevi diye biliyorum.
hocama katılıyorum. Belediyenin sorumluluğunda o iş.

Hocalarım ben zaman törene gittiğimde sadece İstiklal Marşını ve saygı duruşunu Pc de hazır bullundurcağım o kadar yani değil mi?

delikatliyam' Alıntı:
Hocalarım ben zaman törene gittiğimde sadece İstiklal Marşını ve saygı duruşunu Pc de hazır bullundurcağım o kadar yani değil mi?

Evet aynen hocam. Geçtiğimiz sene ben de böyle strese girmiştim ama saygı duruşu ve İstiklal Marşının hazır olması yeterli olur. Hazırlıklar öncesinde dinletmek üzere türkçe şarkılar da istenmişti benden ekstra :) Ses sisteminin başında zaten biri oluyor, ben sora sora öğrendim. Hala hep birileri oluyor sistemlerin başında ama olmazsa diye işte. Az önce siteye İstiklal Marşının yeni düzenlenen hali ile birleşik saygı duruşunu ekledim. Faydalanabilirsiniz o başlıktan onemli-gunler-ve-haftalar-f116/saygi-durusu-ve-yeni-duzenlemesi-ile-istiklal-marsi-t119062.html

Geri