3 İŞLETİM SİSTEMİ AYNI ANDA ?????

Kodla Büyü

trickboy

Site Gezgini
Bilgisayarımda win 7 ultimate ve win 8 yüklü diğer bir bölüme de pardus kurmaya çalışıyorum ancak pardus kurulumunda bölge seçiminden sonra hdd yapılandırması ekranına geçemeden "storage devices initializing" yazısında donup kalıyor. Disk bölümlerini ekte dosyaya ekliyorum. Fikriniz varsa paylaşmanızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    32.2 KB · Görüntüleme: 908
Hocam büyük ihtimal yüklemek istediğiniz alanda sistem dosyası buluyordur. Ondan dolayı pardus yüklenemiyor...

talp' Alıntı:
Hocam büyük ihtimal yüklemek istediğiniz alanda sistem dosyası buluyordur. Ondan dolayı pardus yüklenemiyor...
yüklemek istediğim alanı ext4 biçimlendirdim olmadı, bölümü sildim biçimlendirmeden yüklemeye çalıştım yine olmadı, ntfs yaptım olmadı, bölümü logical yaptım olmadı, primary yaptım yine olmadı atladığım bi yöntem var mı acaba?

Kendiniz mi oluşturuyorsunuz? alanı linux kurulumu ile oluşturusanız daha rahat olur extradan bir takas alanına (swap) ihtiyaç duyar linux

saydogan1982' Alıntı:
Kendiniz mi oluşturuyorsunuz? alanı linux kurulumu ile oluşturusanız daha rahat olur extradan bir takas alanına (swap) ihtiyaç duyar linux
bölüm önce ayrılmamış alan şeklindeyken kurmaya çalıştım olmadı, (diski okuma alanında dondu) ben de bir program vasıtasıyla ext4 biçimlendirdim yine aynı hata oldu.

ilk başta biçimlendirme tablosundan sonra ilerleyemediysen neden 7.36gb ext4 kullanılmış.Kurmuşsun işte.Neyse şunu bir dene.Pardusün kurulu oldugu alanı sil 4 gb windows paging(ya da linuxda swap alan oluyor) için bırak.Ram yetmediginde hardiski ram olarak kullanıyor.Sonra swap alanı için 1gb bırak geriye xt3/4 diye biçimlendir kur bir dene...

reamonn' Alıntı:
ilk başta biçimlendirme tablosundan sonra ilerleyemediysen neden 7.36gb ext4 kullanılmış.Kurmuşsun işte.Neyse şunu bir dene.Pardusün kurulu oldugu alanı sil 4 gb windows paging(ya da linuxda swap alan oluyor) için bırak.Ram yetmediginde hardiski ram olarak kullanıyor.Sonra swap alanı için 1gb bırak geriye xt3/4 diye biçimlendir kur bir dene...

kurulum sırasında dil seçimi ve önyükleme ekranları gelmeden direk şartları okudum onayladım ekranı geliyor. Acaba önyükleme ile ilgili bir sorun olabilir mi?

Ne diye Pardus'la uğraşıyorsun hocam :) Ubuntu kur, muhtemelen böyle sorunlar yaşamazsın :D

Geri