3 Aylık Tatil Bitiyor !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alkantr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hay üç aylık tatil kadar kafanıza taş düşsün. ne 3 aymış arkadaş. ne yapalım öğrencileri tatile gönderdikten sonra okula gelip, boya badana mı yapalım, tuvaletleri mi temizleyelim, madenlere gidip çalışalım mı, ne yapalım? tatilde tatil.

Geçen birisi "memurlar içinde en az mesai yapıp, en fazla ücreti alan öğretmenlermiş" dedi. ben de "doğrudur, bu sene 3 gün okula gidiyorum, 1 günü de öğlene kadar" dedim.

bence sakıncası yok. yazın da çocuklarını okula gönderecek olanlar varsa, ben de yaz aylarında çalışmaya hazırım :D

Hiç sorun değil. bana versin ekders ücretimi. 1 aylık tatilde yeter. :mrgreen:

ama bunlar o ekders ücretini vermemek için yine tatil yaparlar.

benden duymuş olmayın :!:

ülkemizin önde gelen sanayi kuruluşları başta olmak üzere birçok sanayi kuruluşu kış aylarında kayak ve kış turizminin olumsuz etkilenmemesi için ellerini taşın altına koydular ve üretimlerine 2 hafta ara vereceklerini açıkladılar. bu 2 haftadaki eksiklerini de yazın fazla mesai yaparak telafi edeceklerini, kayak ve kış turizminin zarar görmemesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını bi kere daha beyan ettiler :!:
:P
büyüklere masallar, küçüklere gerçekler :P

cumhurtorun' Alıntı:
hay üç aylık tatil kadar kafanıza taş düşsün. ne 3 aymış arkadaş. ne yapalım öğrencileri tatile gönderdikten sonra okula gelip, boya badana mı yapalım, tuvaletleri mi temizleyelim, madenlere gidip çalışalım mı, ne yapalım? tatilde tatil.

Geçen birisi "memurlar içinde en az mesai yapıp, en fazla ücreti alan öğretmenlermiş" dedi. ben de "doğrudur, bu sene 3 gün okula gidiyorum, 1 günü de öğlene kadar" dedim.
Hocam diğer memurların mesaisi ile bizi kıyaslayanlar şunu bilmeli öğretmenin mesaisinde kaytarma şansı yok sınıfı idare edeceksin, diğer memur arkadaşların gün içinde kesintisiz çalıştığı saatleri toplasan 2 saati geçmez ama iş olmasa da orada bulunmak durumundalar aslında bu açıdan öğretmenlik güzel, iş yoksa bina içinde boş boş oturmanın anlamı da yok.

Memur ile Öğretmen bir olabilir mi? çocuklarını okula kayıt ettirirken iyi bir öğretmen ararlar ama sen hiç şu iyi halledecek iyi bir memur var mı diyeni gördün mü?Keza " Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ".

alkantr' Alıntı:
Memur ile Öğretmen bir olabilir mi? çocuklarını okula kayıt ettirirken iyi bir öğretmen ararlar ama sen hiç şu iyi halledecek iyi bir memur var mı diyeni gördün mü?Keza " Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ".

Tokat gibi cevap bu olsa gerek

5000 lira maaş versin bana 20 günlük tatil yeter.(İtten reziliz de keyfimiz beyde yok hesabı)

meclis de neredeyse her yaz temmuzdan ekime kadar tatile yapıyor. bu süre içinde siyaset bilimi, iktisat, değerler eğitimi, ahlak bilgisi, şeref ve haysiyet, hırsızlık, vatan satma, ihale coşturma gibi konular üzerine dersler alsınlar.

O zaman aşağıdaki maddeyi değiştirsinler bi zahmet, bizde diğer memurlar gibi izin alalım. 10 yılını dolduran memur 30 gün izin alır. Cumartesi ve Pazarları çıkartarak bu izinler kullanılınca 6 hafta izin toplam olabiliyor.

İzin
Madde 23 –
Devlet memurları, bu kanunda gösterilen süre ve şartlarla izin hakkına sahiptirler.

Yıllık izin:
Madde 102 –
(Değişik: 31/7/1970 - 1327/46 md.)
Devlet memurlarının yıllık izin süresi, hizmeti 1 yıldan on yıla kadar (On yıl dahil) olanlar için yirmi gün, hizmeti on
yıldan fazla olanlar için 30 gündür. Zorunlu hallerde bu sürelere gidiş ve dönüş için en çok ikişer gün eklenebilir.
Yıllık izinlerin kullanılışı:
Madde 103 – Yıllık izinler, amirin uygun bulacağı zamanlarda, toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım kullanılabilir.
Birbirini izliyen iki yılın izni bir arada verilebilir. (Değişik cümle: 6/7/1995 - KHK - 562/2 md.) Cari yıl ile bir önceki yıl
hariç, önceki yıllara ait kullanılmayan izin hakları düşer.
Öğretmenler yaz tatili ile dinlenme tatillerinde izinli sayılırlar.Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında,
ayrıca yıllık izin verilmez

bizden tatili kaldırsınlar bence akp tatili hak etti. 1 kasımda bu millet ona bu tatili versin.

Eğer 7 haziranda ki gibi bir sonuç ortaya çıkarsa akp tekrar seçime gidecek miş.
AKP nin genel başkan yardımcısı mehmet ali şahin öyle diyor.

Haberde başbakanın ağzından çıkan sözleri okuyun. Haber sitelerinin kattığı yorumları değil..

Seminer döneminde bile sorunlar yaşayan MEB, 2 ay tatilin 1 ayını aldığını varsayalım.. Tatil =1 ay. Herkesin dalga geçtiği seminer döneminde, 4 hafta boyunca bile ne yaptıracağını bilemiyor... Uyduruktan, takibi yapılmayan işler gönderiyor... Bu işleri de semine başladıktan 1-2 gün sonra bildiriyor..

Bence güzel bir hayal veya fantazi, ama şu aşamada en azından seminer dönemlerinin verimli geçmesi sağlanabilir..

Bu iş kesinlikle olmaz merak etmeyin.Ha şöyle yapılsa daha iyi olur.Öğretmenlik alanında bir akademi.Yüksek lisans ve doktora çalışmaları yapılan bir akademi.Uzaktan ve örgün yapılabilir.

Re: Ynt: 3 Aylık Tatil Bitiyor !

Okuruz akademi vs sonuna kadar.Ünvan ve liyakat en dibine kadar.
Uzman da oluruz, Başöğretmen de.Lakin bizim bulunduğumuz ünvana maaş zammı ve iyileştirme hiç uğramıyor nedense.
Eğer, iktisat bitirip maliyede hesap uzmanı olsaydım, maaş mesai uzmanlık tazminatı servis yemek lojman veli öğrenci disiplin ve ders aracı eksiği derdim olmazdı.
Bir masa, bir kasa, bedava toner, elimde çay, bankoya müşteri beklerdim.

Geri