3 ayrı cd denedim ama format atamıyorum!

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
3 ayrı cd ve 2 ayrı cdromda denedim ama format atarken hep aynı dosyaya geliyor ve o dosyayı kopyalayamadığı hatası veriyor. cd rom okumuyor dedim cd rom değiştirdim ama yine aynı hata. sorun ne olabilir?

Sayın hocam.Taktığınız CD ler ve CD - ROM doğru çalışıyor.bence
Benim şu anda kullandığım PC formatlarken disket sürücüsünden anakart-raid sürücüsü istiyor.Başlangıçta f-6 basıp anakart sürücüsünü 3.5 inç floppy disketten okutmassanız sizin belirttiğiniz hatayı veriyor.
Bende istiyorum disket sürücüyü kaldırıp atmak .Bende disketsiz format atmak istiyorum.Acaba çaresini bilen arkadaş varmı?4-5 yıl önce baya emek vermiş ve parçaları için çok gezmiştim toplamak için yeni sistem almak istemiyorum.

Benimde geçen gün başıma böyle bir şey geldi. Sata disk denetleyicisinde sorun varmış. İde disk takıp kurulumu yaptım. Bios ta açık bıraktığım zaman bile bilgisayarı kitliyordu. denemekte fayda var.

Ayrıca bi arkadaş eklemişti
xp cd sata ekle.rar
adındaki dokümanda detaylı olarak anlatmış. xp cd sine gerekli programaları indirip sata sürücülerini entegre edebilirsiniz.

hocam sata driverı eklenmiş xp sp3 iso ları var nete onlarla denerseniz sorununuz çözülür gibi gelyor bana

gm.dls dosyasında takılıp kalıyor, onu atla desem sıkıntı zaten atlasamda başka dosyalarda takılıyor bu sefer...

Dosyalarda takılma yıpıyorsa haddiske fabrika formatı da denilen low level format atmayı deneyin hocam.

Dosyalarda takılma yıpıyorsa haddiske fabrika formatı da denilen low level format atmayı deneyin hocam.

hocam perfect xp ile deneyin şansınızı.Onun içinde hem sata driver entegreli hemde diğer pekçok program kurulu olarak geliyor.hemde bir defa formatı başlatınca o her şeyi kendi kendine hallediyor,sizin müdahale etmenize gerek kalmıyor

Geri