bariskoc006
Aktif Üye
Arkadaşlar 3 büyük ilde formatörlük uygulamları nasıl? Ara tatilde yıllık izin mi alınıyor? Görevlendirmelerde mi hallediliyor yoksa dilekçe ile mi? Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?
teşekkür ederim hocam. İstanbul ve İzmir kaldı?aak' Alıntı:Ankara da 1.dönem sonunda bitip 2. dönem başında tekrar görevlendirme yapılıyor. Böylece tatil konusunda sıkıntı yok
çok teşekkür ederim hocamyaliya' Alıntı:İzmir de aynı yarıyıl ve yaz tatillerinde tatiliz, görevlendirme tarihleri ona göre yapılıyor. Bt öğretmenlerine herhangi bir zorlama yok (en azından ben hiç duymadım), dilekçe ile yapılıyor.
teşekkür ederim hocam.dibler' Alıntı:İstanbul Fatihde görev yapıyorum bizde de görevlendirmeler 1. dönem sonunda bitip 2. dönem başında tekrar başlıyor. Tatilimiz bize kalıyor
bariskoc006' Alıntı:Ben Uşak tayım ve Uşak ta olan arkadaşlar varsa bu konuda il formatörü ile konuşacağım olmazsa dava açacağım. Kafalarına göre bizi idari kadroya alamazlar...
mfk' Alıntı:bariskoc006' Alıntı:Ben Uşak tayım ve Uşak ta olan arkadaşlar varsa bu konuda il formatörü ile konuşacağım olmazsa dava açacağım. Kafalarına göre bizi idari kadroya alamazlar...
idari kadro derken?
malesef her yerde farkli, heryerde birilerin yorumlarına göre keyfine göre çalışıyoruz. Çoğuyerde ya tatilden sonra görevlendirmeler yada ister kal ekdersini al yadagit tatilini yap şeklinde ama malesef Uşak aynen dediğiniz gibi bizi idari kadroya alıp yıllık izin hesabında.bariskoc006' Alıntı:Ben Uşak tayım ve Uşak ta olan arkadaşlar varsa bu konuda il formatörü ile konuşacağım olmazsa dava açacağım. Kafalarına göre bizi idari kadroya alamazlar...
peki devlet baba 21 e kadar da görevlendirirse ve para da verirse yine mi boynumuzu eğeceğiz?mfk' Alıntı:Valla hocam 6 aylık 2 görevlendirme yapılıyorsa malesef yapabileceğiniz bişey yok. Sonuçta para veriyor devlet.
bariskoc006' Alıntı:Bugün il Milli Eğitim e gittim. Müdür yardımcılarının biriyle konuştum. Ankara istanbul ve izmir in uygulamalarının yanlış olduğunu söyledi! Bakanlığın bitefo yazısında görevlendirme tarihlerinin 01.01 tarihinden 30.06 ve 01.07 tarihinden 31.12 olması gerekiyormuş. Diğer uygulamalar yanlışmış
nht268' Alıntı:bariskoc006' Alıntı:Bugün il Milli Eğitim e gittim. Müdür yardımcılarının biriyle konuştum. Ankara istanbul ve izmir in uygulamalarının yanlış olduğunu söyledi! Bakanlığın bitefo yazısında görevlendirme tarihlerinin 01.01 tarihinden 30.06 ve 01.07 tarihinden 31.12 olması gerekiyormuş. Diğer uygulamalar yanlışmış
Herkes yanlış bir bizimkiler doğru :x Hem madem tarihler öyle ayın 20si oldu görevlendirme niye yok hala ortada.