3 Büyük İl(Ankara,İstanbul,İzmir) formatörlük

Kodla Büyü

bariskoc006

Aktif Üye
Arkadaşlar 3 büyük ilde formatörlük uygulamları nasıl? Ara tatilde yıllık izin mi alınıyor? Görevlendirmelerde mi hallediliyor yoksa dilekçe ile mi? Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?

Ankara da 1.dönem sonunda bitip 2. dönem başında tekrar görevlendirme yapılıyor. Böylece tatil konusunda sıkıntı yok

İstanbul Fatihde görev yapıyorum bizde de görevlendirmeler 1. dönem sonunda bitip 2. dönem başında tekrar başlıyor. Tatilimiz bize kalıyor :)

İzmir de aynı yarıyıl ve yaz tatillerinde tatiliz, görevlendirme tarihleri ona göre yapılıyor. Bt öğretmenlerine herhangi bir zorlama yok (en azından ben hiç duymadım), dilekçe ile yapılıyor.

yaliya' Alıntı:
İzmir de aynı yarıyıl ve yaz tatillerinde tatiliz, görevlendirme tarihleri ona göre yapılıyor. Bt öğretmenlerine herhangi bir zorlama yok (en azından ben hiç duymadım), dilekçe ile yapılıyor.
çok teşekkür ederim hocam

Ben Uşak tayım ve Uşak ta olan arkadaşlar varsa bu konuda il formatörü ile konuşacağım olmazsa dava açacağım. Kafalarına göre bizi idari kadroya alamazlar...

bariskoc006' Alıntı:
Ben Uşak tayım ve Uşak ta olan arkadaşlar varsa bu konuda il formatörü ile konuşacağım olmazsa dava açacağım. Kafalarına göre bizi idari kadroya alamazlar...

idari kadro derken?

mfk' Alıntı:
bariskoc006' Alıntı:

idari kadro derken?

Genel İdare Hizmetleri sınıfında ( müdür, müdür yardımcısı, formatör öğretmen, memur, hizmetli, vb.) bulunan personelin 2011 yılına ait "Kalan Yıllık İzin" bilgilerinin 20/01/2012 tarihi mesai bitimine kadar; MEBBİS E-personel - İzin İşlemler- Personel Kalan Yıllık İzin Bilgileri ekranından "Yeni" düğmesi tıklanarak işlenmesi gerekmektedir

Valla hocam 6 aylık 2 görevlendirme yapılıyorsa malesef yapabileceğiniz bişey yok. Sonuçta para veriyor devlet.

bariskoc006' Alıntı:
malesef her yerde farkli, heryerde birilerin yorumlarına göre keyfine göre çalışıyoruz. Çoğuyerde ya tatilden sonra görevlendirmeler yada ister kal ekdersini al yadagit tatilini yap şeklinde ama malesef Uşak aynen dediğiniz gibi bizi idari kadroya alıp yıllık izin hesabında.

izmirde 6 şubat - 29 haziran arasında görevlendirme yapılacağı için ara tatilde çalışmaya gerek yok.

Bugün il Milli Eğitim e gittim. Müdür yardımcılarının biriyle konuştum. Ankara istanbul ve izmir in uygulamalarının yanlış olduğunu söyledi! Bakanlığın bitefo yazısında görevlendirme tarihlerinin 01.01 tarihinden 30.06 ve 01.07 tarihinden 31.12 olması gerekiyormuş. Diğer uygulamalar yanlışmış

Ayrıca Afyon meb in yazısını gösterdim (Nimet Çubukçuya verilen önerge). Biz bi bakalım karara bağlarsak siteye atarız dedi.

mfk' Alıntı:
Valla hocam 6 aylık 2 görevlendirme yapılıyorsa malesef yapabileceğiniz bişey yok. Sonuçta para veriyor devlet.
peki devlet baba 21 e kadar da görevlendirirse ve para da verirse yine mi boynumuzu eğeceğiz?

bariskoc006' Alıntı:
Bugün il Milli Eğitim e gittim. Müdür yardımcılarının biriyle konuştum. Ankara istanbul ve izmir in uygulamalarının yanlış olduğunu söyledi! Bakanlığın bitefo yazısında görevlendirme tarihlerinin 01.01 tarihinden 30.06 ve 01.07 tarihinden 31.12 olması gerekiyormuş. Diğer uygulamalar yanlışmış

Herkes yanlış bir bizimkiler doğru :x Hem madem tarihler öyle ayın 20si oldu görevlendirme niye yok hala ortada.

nht268' Alıntı:
bariskoc006' Alıntı:

Herkes yanlış bir bizimkiler doğru :x Hem madem tarihler öyle ayın 20si oldu görevlendirme niye yok hala ortada.

Hocam görevlendirmeler geldi okullara. Siz hangi okuldasınız? Memur almıştır yazıyı

arkadaşlar benim sorum da şu olacak, bu 3 büyük şehirdeki formatorluk uygulamasında toplantı ve raporlama nasıl yapılıyor,özellikle istanbulda ilçe bazında yazılırsa sevinirim.. mesela bazı ilçelerde aylık toplantı yapılıp rapor yazılırken bazı ilçelerde dönemlik bazı ilçelerde de yıllık yapılıyormuş bu işler!!!bu konu hakkında fikri olanlar yardımcı olabilirmisiniz?
toplantı ve raporlama periyotları nedir?

Geri