3 projeksiyon da birden çalışmaz oldu

Kodla Büyü

atakankorkmaz

Aktif Üye
arkadaşlar okulumuzda 12 projeksiyonumuz var 3 tanesi bu hafta arızalandılar. Projeksiyonların 2 tanesi acer 1 tanesi lg marka normal açıyoruz cihazları ama tahtaya görüntü gelmiyor cihazın sadece kırmızı ışığı yanıyor. konya merkez kenar mahallede bir okul burası bu hafta defalarca elektrikler gitti geldi gitti geldi cihazlar bir gün çalıştı diğer gün çalışmadı bir daha çalıştı ama sonra yine çalışmıyorlar.

Bu gün cihazın birini teknosadan almıştık faturasıyla beraber gittim servise yönlendirdiler servis e gittim servis biz yapamayız biz sadece tv yaparız ee istanbula kargo ile göndermeniz lazım istanbul ile görüştüm tamam yaparız gönderin dediler ama kargo parasını bizim ödememiz lazımmış. Bu ne saçmalık ya okulun parası çok az zaten hem garanti kapsamıda ama oknyada servis yoapamıyor eee kargo parasını neden ben ödüyoruml.

Bu konda kargo parası konusunda fikri olan varmı daha önce başına gelen arkadaşlar yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler.

Hocam İstanbul da hangi servisin numarasını verdiler bilmiyorum ama acer ın kendi müşteri hizmetlerini arayıp sadece cihazın arka kısmındaki seri no ile arıza kaydı yaptırmanız yeterli. Garantisi devam ediyorsa başka hiçbir belgeye ihtiyaç kalmadan arıza kaydınızla birlikte size kutusu olup olmadığını soruyorlar eğer kutu yoksa kutu gönderiyorlar. Ups kargodan kurye gelip teslim alıyor ve yaklaşık 10 gün içinde geri gelmiş oluyor.
Bahsettiğiniz arıza için bende geçen dönem içerisinde bir cihaz gönderdim. Teknik servis raporunda board arızası yazıyordu. Haricinde 3 cihaz daha gönderdim. Hepsinde aynı şekilde alıp teslim etmişlerdi. Sistemi değiştirmedilerse garanti süreci bu şekilde işliyor.

444 ACER ( 444 22 37 )

tamam hocam acer için dediklerinizi yapacağım Allah razi ohsun ama lg yamuk yapıyor işte onu ne yapacağım bilmiyorum

hocam livechat den canlı görüştüm astel isimli distiribüter firmayla görüşmelisiniz diyor o firmada sabah telefonda kargoyu kendiniz ödersiniz diyor bir daha asla lg asla teknosa dan almayacağım

atakankorkmaz' Alıntı:
hocam livechat den canlı görüştüm astel isimli distiribüter firmayla görüşmelisiniz diyor o firmada sabah telefonda kargoyu kendiniz ödersiniz diyor bir daha asla lg asla teknosa dan almayacağım
hocam ben olsam götürür teknosaya bırakırdım. garanti kapsamında olan ürünü mecburen kabul edip servisine yollamak zorundalar. yollamıyorlarsa teknosanın müşteri hizmetlerini arayıp bildirin.

Geri