3 saat kurs açılır mı?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar okul çıkışında 3 saat kurs açtım,sorun olur mu? bi kısıtlama var mı? 1 dersten 1 günde en fazla kaç saat kurs açılabilir?

2689 td bu madde var kafam karıştı :?
(3) Kurs dönemlerine göre programlanan kurs saatleri, kurs merkezinin
imkânları ölçüsünde her bir kurs günü 2 saatten az, 8 saatten çok olmamak üzere
haftanın değişik günlerine dağıtılabilir. Ancak, bir güne aynı dersten 2 saatten fazla ders
konulamaz.
2689 td bu madde var kafam karıştı :?

O zaman planda farklı gösterirsin 2+1 şeklinde gösterirsin, öğretmen arkadaşlardan biriyle anlaşırsın günlük 3 saat kurs yaparsın senin 1 saati de o arkadaş alır

bende 3 saat dedim ama aynı maddeyi müdür söyledi günde 3 saat olma dedi en fazla 2 dedi.

2+1 şeklinde veririm dedim ama kıvırmaya başladı..İlçede laf söz olmuş 5 ve 6 lar a neden matematik gibi kurslar açılmadı da bilişim açıldı diye.. Anlaşılan müdürde baskı görmş:)
senin kursları azalttık diyor,şeytan diyo komple bırak kursları, :verymad:

bizim kurslar için çocuklar deli oluyor matematik fen neymiş onların kursiyerlerini kat ve katlıyor bizim ders. bunu bilmiyolar mı?

yildiray75' Alıntı:
bizim kurslar için çocuklar deli oluyor matematik fen neymiş onların kursiyerlerini kat ve katlıyor bizim ders. bunu bilmiyolar mı?
Geçen yıl açtığım kursa 8.sınıflardan fazla öğrenci geldi. Teog dan önce de sonra da öğrencim fazlaydı. Öğrenciler sıkılıyor diğer derslerden. Beden müzik resim gibi kursları açmak lazım.

Geri