30 Eylül mü? 31 Aralık mı?

Kodla Büyü

kgunduz

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
2010 aralık atamasıyım
geçen sene 31 aralık baz alınıyordu şimdi klavuz açıklanmadı ama il içi 30 eylül demiş dönerler il dışında da 30 eylül derlerse 5 yıllık zorunlu hizmet 6 yıl olacak bu nasıl iştir?
bunlar her işi bu şekil bozmaktan ya zevk alıyorlar başka açıklaması yok

ayni sıkıntı bende de var bu hesapla 2015 te tayin yok bana

il dışı atama için çalışma süresi 3 yıl değil mi hocam yoksa atama klavuzu ile mi kesin olarak belli olacak...

1- Zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan, zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayan veya bundan muaf tutulan öğretmenler ile sağlık ve eş durumu mazereti sebebiyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenecek öğretmenlerden, 30 Eylül 2014 tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 (üç) yıllık çalışma süresini tamamlayacaklar il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilir.

iliçi il dışı ayrımı olmaz ikiside aynı tarihi baz alır...

http://www.kamudanhaber.com/guncel/ogre ... 54938.html

Madde 1- Zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan, zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayan veya bundan muaf tutulan öğretmenler ile sağlık ve eş durumu mazereti sebebiyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenecek öğretmenlerden, 30 Eylül 2014 tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 (üç) yıllık çalışma süresini tamamlayacaklar il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilir.

Geri