305 m Cat5 9tl... Doğru mu sizce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Kargo da ücretsizmiş. :) hocam benim şöyle bir şey dikkatimi çekit daha önce aldığım ucuz kablolarda. Biliyosunuz kablolarda iletkenliği yüksek olduğu için bakır kullanılıyor. Ancak ucuz kablolarda kabloyu kestiğiniz zaman iletken kısmın dışının bakır rengi içinin aliminyum olduğunu farkettim. Yani ucuz olsun diye dışını boyuyorlar yada bakır kaplama aliminyum tel kullanıyolar. Buda kaliteyi düşürüyor.

aslında mantıklı.. açıklama kısmında bakırdan hiç söz etmemiş.. süsüne püsüne aldandık desene

ul li Kablo aluminyum folyo ve metal blendaj ile kaplanmıştır./li li Dört adet çift telden (pair) oluşan bu kablonun tümü üzerinde metalik folyo mevcut. Ek olarak saç örgüsü şeklinde tel sarılı./li li 4 x 2 AWG 24/1/li li TIA/EIA - 568-B.2 3P ve ISO/IEC 11801 standardlarına uygun/li li 305 metrelik rulolarda/li /ul

Hocam aliminyum bile olsa çok uygun bu fiyat. İmkansız yani. Ancak metresi 9 tl olabilir.

Siparişi verdim hocam. Teşekkürler bilgilendirme için. Kargo ücreti zaten en az 10 lira tutar. Sanırım bu dükkandan daha önce 3 metre usb uzatma kablosunun 10 tanesini 13 liraya filan almıştım. Alınır bence.

bakacaz artık içindeki tellere folyoya aldandık... olmazsa çamaşır ipi niyetihe kullanırız... inşallah iyi çıkar.

Bana 1 metre fiyati 1,5 tl gibi geldi. 9 tl ye 305 metre kablo ????

metre fiyatı ...size 9 tl ye 1 metre kablo gelecek. bence iptal talebinde bulunun

mse' Alıntı:
http://urun.n11.com/kablolar/digitus-cat-5e-sf-utp-data-kablosu-awg-241-305-metrelik-rulo-P100913442

arkadaşlar bu ürünün bilmediğimiz yanlış bir özelliği mi var? Ya da kelime aldatmacası, anlayamadım. iki top verdim sipariş. gönderirler mi ki?

olay metreymiş arkadaşlar.. bugün arayıp söylediler. istiyorsanız gönderelim diye.

Re: Ynt: 305 m Cat5 9tl... Doğru mu sizce

mse' Alıntı:
mse' Alıntı:
http://urun.n11.com/kablolar/digitus-cat-5e-sf-utp-data-kablosu-awg-241-305-metrelik-rulo-P100913442

arkadaşlar bu ürünün bilmediğimiz yanlış bir özelliği mi var? Ya da kelime aldatmacası, anlayamadım. iki top verdim sipariş. gönderirler mi ki?

olay metreymiş arkadaşlar.. bugün arayıp söylediler. istiyorsanız gönderelim diye.
305 m kablonun, sırf plastik kısmı bile 300tl maliyeti vardır.kargoyu düşünmüyorum bile

Geri