31 Aralık Ek Ders!

Kodla Büyü

bilisim_oguz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlçe Meb in yazısı-Bu ne demek?BilişimTeknolojileri Rehber öğretmenlerine Neden ek ders yok anlamadım?
"31 Aralık Pazartesi günü için Müdür,Müdür Yardımcısı ve Müdür Yetkili Öğretmenlere ders ücreti yazılacak olup bunun dışında kalan sınıf ve branş öğretmenlerine haftalık maaş karşılığı ders yükünü tamamlayamadıkları için ek ders yazılmayacaktır. Bu ücretin 2012 mali yılı bütçesinden ödenmesi gerektiğinden dolayı ocak ayından kesme gibi bir imkan yoktur. Sisteme yanlış girilen bilgilerin acilen düzeltimesi hususunda;"

görevlendirme olduğumuz için özel olarak yazmamışlardır ancak müdür yardımcılarının ek dersine tabi olduğumuzdan bizede yazılır hocam... isterseniz görüş sorun cevabını onlar versin... ki ben adana seyhandayım ve ek ders yazıldı 31 aralık tarihine...

32 liranı boş bir yazıya yedirme hocam... şimdi yazdırdın yazdırdın yoksa ocak ayınada yazılamaz artık...

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR' ın 16. madde hükmü gereğince ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu okul/kurum tarafından ödenecektir. BAkanlığın yazısı bu şekilde ve 31 Aralık' ta 4 saat ek ders ücretini almalısınız.

hocam normal öğretmenler olarak bizim 31 aralık p.tesi ek dersimiz yok yani. bu ocak ayına da yansıtılmıyor yani o zaman bizim ocak ayının ilk haftası ek dersimiz eksik mi hesaplanacak:S

31 aralık da niye ek ders yok ya. Ben anlamadım. 1 ocakta tatil hadi o yüzden. 31 aralık neden..

Burada okuduktan sonra Müdür yardımcısına sordum ilçeyi aradı böyle bi yazı var mı diye
gelen cevap : "soranlara söyledik hocam" böyle saçmalık olur mu ya
ellerinde kurum net denen sistem var ama iki satır yazı yazmak duyuru yapmak zor geliyo
:verymad: :-1:

bizde 76 saat.

mymustafa1' Alıntı:
bizim müdür 5+3+3+3+4 yazdığı için aralık ayı 77 saat. müdür yardımcısıyla aynı olması lazım bizde aynı
bu arada 5+3+3+3+4 olayının yazısı bizim buraya gelmedi. hala 4+3+4+3+4 olarak yazılıyor.

anlamadığım diğer nokta , diğer branşlardan arkadaşlar 31 aralıkta ekders alamayacak mı o ilk baştaki yazıya göre ?

denemeuye' Alıntı:
bizde 76 saat.

mymustafa1' Alıntı:
bizim müdür 5+3+3+3+4 yazdığı için aralık ayı 77 saat. müdür yardımcısıyla aynı olması lazım bizde aynı
bu arada 5+3+3+3+4 olayının yazısı bizim buraya gelmedi. hala 4+3+4+3+4 olarak yazılıyor.

anlamadığım diğer nokta , diğer branşlardan arkadaşlar 31 aralıkta ekders alamayacak mı o ilk baştaki yazıya göre ?

oyle bi yazımı var hocam bizim mudur geçen seneden belli 53334 yazıyor. eger öyle bi yazı varsa yani bizim müdür çok ileri görüşlü bi insanmış :) :+1:

Geri