31 aralık perşembe ders yarım gün mü işlenecek

Kodla Büyü
dervisahmet' Alıntı:
formatörler o gün noel baba kıyafeti giyip öğrencileri eğlendircekmiş diyolar. Doğrumudur?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: süperdi. aslında fena fikir değil. ilköğretim genel müdürü bu öneriyi duysa kesin resmi yazı gönderir uygulanması yönünde. kendisi bilgisayar dersinin de gereksiz olduğunu söylüyor.

dervisahmet' Alıntı:
formatörler o gün noel baba kıyafeti giyip öğrencileri eğlendircekmiş diyolar. Doğrumudur?

:puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:
Her yıl yılbaşı öncesi böyle bir laf çıkıyor. Yok öyle birşey yaaa...

dervisahmet' Alıntı:

buna iyi güldüm :puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Öyle birşey ne gördüm ne duydum yarım gün için

Öyle bişey ne duydum ne gördüm diyenler için:Arkadaşlar nasıl olur nasıl unuttunuz..
biz öğrenci iken yarım gün oluyordu herzaman..
şu son hükümetle değşti ve tam gün oldu ki bence yarın gün olması gerekiyordu...

dervisahmet' Alıntı:
:scared: yapmadığımız bir bu kalmıştı. Ama benim noel baba kıyafetim yok ama olsun yarın ilk işim alıp bu zorunlu kutsal görev için hazır olmak ne yapalım. Ne yapalım bugüne bugün formatörüz yani. yeni görevlendirme ismimiz:Bilişim Teknolojileri Formatör ve Noel Baba öğretmenliği hepimize hayırlı olsun

:puhaha: :puhaha: ne güzel. arada bir foruma böyle renk katmak lazım. güzel espiriler :mrgreen: :++:

BBNET
Geri