32 bit ve 64 bit win7

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hckaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
win7 hele hele win7 64 bit geçince.. Farkı hissediyor insan.. Bende çok memnunum.. tavsiye ederim

iyi çalışmalar.

Arkadaşlar ben ne kadar ser.al denediysem deneyeyim hala geri sayım yapıyo şu kadar gün kaldı diye. win7loader kullandım bu defa da 2 saatte bir yeniden başlatmaya başladı. Sonra xp ye döndüm tekrar. Sizler nasıl yaptınız bunun etkinleştirmesini.

Malumunuz 32 bit'ten 64 bit'e geçiş sancılı. İngilizce CD'lerim var. English Plus ve Talk to me eğitim setleri. Windows 7'de çalışmıyor. Ya T9600 işlemcili, 4 GB ram'i olan dizüstü bilgisayarıma Windows XP yükleyeceğim, ya da bilgili, yardımsever bir arkadaşımız bana bu konuda yardımcı olacak. CD'nin setup ikonuna sağ tuş ile tıkladığımda uyumluluk seçeneği var. Ancak buradan sorun çözülmüyor. Windows'un önceki sürümlerinin isimleri çıkıyor. Buradan seçim yapmam isteniyor. Seçim yapmama rağmen bir hareketlilik olmuyor. Sanırım bu sürümlerden bir şeyler yükleyecek. Bu arada Windows update yapamıyorum. Windows 7 bilgisayarda kurulu idi, CD'sini göndermemişler. Sorunun kaynağı bu olabilir mi?

Geri