320 Saatlik Staj Planı-Bölüm Dersleri Konularıyla - Web Prog

Kodla Büyü

merish

Üye
Merhabalar,
İnternette plan çok aradım fakat bulamadım. Sonunda kendim yaptım bir tane. Stajlarımız 3'e bölünüyor. 10. sınıf yazı 120 saat, 11. sınıf şubat ayı 80 saat ve 11. sınıf yazı 120 saat olmak üzere modül konularını böldüm. Okul stajlarında modül konularının olması gerektiği için modüllerin konularını aldım ve genel bir tekrar olacak şekilde alt başlıklara böldüm. Şimdilik sadece yaz ayının staj planını yaptım. Şubat ayı planını da tamamlarsam dosyayı güncelleyeceğim. İnşallah sizlere de faydası olur.
Not: Okul adının yazılı olduğu başlık üst bilgi olarak eklendi ordan düzenleyebilirsiniz.
Web Programcılığı Alanı

Ekli dosyalar

hocam stajı 15 hazirandan başlatmışsın, seminer döneminde okula staj yaptırabiliyor musun?
bir de bu sene bizim okulda 300 saatlik staj olayı bitti 10.sınıfın sonunda 20 gün, 11.sınıfın sonunda 20 gün olduğu söyleniyor, siz 300 saat üzerinden yapmışsınız...

Saat olayı nasıl hesaplanıyor?
Alt limit üst limit olayı var mı?
Bizde teknik 1 sınıf mevcut 23
Açık lise 12 ler 1 sınıf mevcut 25

Staj süresi saatlik olarak değil 40 iş günüdür. İşletmede yaptırıyorsanız 15 haziranda başlatabilirsiniz, ancak okulda yaptıracaksanız 1 Temmuzdan itibaren başlamanız gerekiyor.

Geri