37000 Öğretmen Ataması Branş Dağılımları

Kodla Büyü

*Vendetta*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Milli Eğitim Bakanı Sn. Nabi Avcı, 2015 Ağustos Öğretmen atamalarında toplamda 37 Bin Öğretmen adayı atanacağını canlı yayında müjdeledi. 37 Bin Öğretmen adayının 109 branşta ataması yapılacak. Bazı branşlarda geçmiş yıllara göre öğretmen alımlarında artış olacağı düşünülüyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda en çok alım İngilizce, Din kültürü Ahlak Bilgisi ve sınıf Öğretmenliği branşlarında olacak. Ders saatlerindeki değişiklik ve Fatih Projesi nedeniyle Bilişim Teknolojileri branşında da 3 Bin civarı bir atama yapılacağı öngörülüyor.

http://www.mebpersonel.com/ogretmen...rans-brans-kontenjan-dagilimlari-h174174.html

brans.jpg

3383 hayal bile olamaz..
mebin bilişim teknolojilerine bakış açısı herkesin malumu..

Bu ve bunun gibi haberler karşısında yapılması gereken davranış bu ve bunun gibi haberlere itibar gösterilmemesi gerektiğidir tabloda çok büyük çelişkiler mevcut

Yuh cus oha bursssttttt !!! Iyice tiklanalim derken isin cilkini cikartti bu adamlarda.ayiptir ya milletin akkiyla dalga gecmeyin kardesim.umitvar olan nice atanmayi bekleyen kardesler arkadaslar var 3383 muskeske olsa keskeeee ama zaten ortada ders mers yokki keske atansalar hic muhim diill....haber yapan mebpersonelcik site adminleri gidin ...... ile dalga gecin siz.

arkadaşlar hiç bir şeyden haberiniz yok.bir zahmet facebook bilişim öğretmenleri platformu yazın gruba katılın 12000 kişiyiz ve bu atama sayıları hayal değil gerçek.orda hep beraber etkinliklerle siyasilere ulaşıyoruz.bu grubun gücüdür!ders saatimiz artacak kodlama geliyor.ben 8 yılımdayım etkinliklere katılıyorum branşım için!!

bende gruptayım ancak siz hayal aleminde yaşıyorsunuz..
mevcut şartlarda 3800 bilişimci hayal..
nereye yerleşecek ortada daha normlar yok derslerin akıbeti belli değil kodlama dersinin K sı yok..
ders gelmeden öğretmen mi atayacak meb..
daha labaratuarı akıllı tahtası olmayan bir sürü okul var.

kodlama dersi geliyor da adı üstünde geliyor.daha ortada birşey yok.kaldı ki meb yarın sabah da dese ttkb yayınlamadan inanmam.bunun dışında 5.sınıflarda önümüzdeki yıl bazı bölgelerde uygulanacak olan ingilizce ağırlıklı ders çizelgesinde bilişim yok.muhtemelen seçmeli.bu durum da göz önünde bulundurulursa bu sayı imkansız...

Yahu ben de gerçek dağılım bu sandım. İmkansız böyle bir şey diyordum, gerçekten de öyleymiş :D

kodlama dersi zorunlu olursa belki yoksa verilen kadro toplam türkiye geneli norm açık sayısı

vikvik' Alıntı:
arkadaşlar hiç bir şeyden haberiniz yok.bir zahmet facebook bilişim öğretmenleri platformu yazın gruba katılın 12000 kişiyiz ve bu atama sayıları hayal değil gerçek.orda hep beraber etkinliklerle siyasilere ulaşıyoruz.bu grubun gücüdür!ders saatimiz artacak kodlama geliyor.ben 8 yılımdayım etkinliklere katılıyorum branşım için!!

8. yıl mı?
gerçekten çok zor olmalı...

https://www.facebook.com/groups/btedernegi/ 12.000 civarı da burada vardır

Geri