3789 din öğretmeni -yorumsuz...:))

Kodla Büyü
Bari Bilgisayarbilisimde açmayın böyle başlıklar arkadaş, rahatsız olanı var, uykusu kaçanı var.. :D
 
Sonuçta öğretmen alımına karşı bir insan değilim. Aynı şeyi neden başka branşlar için yapmıyorsunuz arkadaşlar. Değindiğim bir noktada belli bir barajın olmaması. 70 Puan gibi bir barajın olması halinde kaç olur siz söyleyin. Saygılar.
 
Din ogretmeni değil hocam, Din Kulturu ve AHLAK Bilgisi bence sayi daha fazla olmalıydi
 
Sahabelerin hayatı
Evliyaların hayatı
Türbe Tarihi
Peygamberimizin Sünnetleri
Peygamberimizin Hadisleri
Peygamberimizin Duaları
Melekler ve Görevleri
Ahiret Mecmuası

gibi derslerin de olması lazım...

bi ara bilişime, fen derslerine, matematiğe falan bakarız...
müzik beden resime de gerek yok zaten şeytan icadı..
 
bu adamların hepsi eğitim bir sene üye olacak belki bir çoğuda onlara çalışacak idareci olacak akp nin milli eğitimde taşeronluğunu yapacak.
 
bilimi, feni, teknolojiyi boş verip, skolastik düşünceye önem veren toplumdan beklenen de budur.
 
Hocam sadece bu değli ki il özel idarelerine, belediyelere kpss olmadan aldıkları elemanları kanunu değiştirerek kadrolu yaptılar oraya kpss ile gelmesi gereken binlerce kişinn de önünü kestiler, eskiden bunlar bir moğultay edebiyatı yaparlardı ki haklıydılar ama şimdi onu bine katladılar zaten asıl mesele kadrolaşmaya karşı çıkmak değilmiş, benim adamım kadrolaşmıyorsa karşı çıkmakmış.
 
bizim ülke ileri gitmez herkes için konuşuyorum kim gelse kendi ideolojisine yönelik kayırma yapıyor hak adalet duygusu yok

biride çıkıp ben doğrusunu yapayım herkes beni takdir etsin demiyor, belki ben doğrusunu yaparsam bir daha kimse yanlış yapamaz ve yanlış yapılmayınca benim ideolojimdeki insanlarda ezilmez diyemiyor
 
AKP, oligarşik yönetimli Türkiye toplumun en ince kılcal damarlarına kadar ulaşarak ideojik bir devlet ve biatkar bir toplum düzeni yarattı..

Bu düzeni de en iyi şekilde eğitim sistemi ve din sistemi üzerinden sağladı...

Dini ve eğitimi iç içe geçirerek vaat edilen 'dindar nesil' ve 'ara elaman' nesillerini yetiştirdi.. Bu sayede kendisine 10-15 sene daha oy verecek nesiller oluşturdu.
 
Kürşat_58' Alıntı:
bu adamların hepsi eğitim bir sene üye olacak belki bir çoğuda onlara çalışacak idareci olacak akp nin milli eğitimde taşeronluğunu yapacak.
:alkis:
Aynen, çok doğru tespit. 2-3 senedir ve önümüzdeki senelerde bu kişiler sayesinde EBS öyle bir patlama yapacak ki, bir daha yıkılmamak üzere sayıları 1 milyonu çok rahat geçecek.

Buradan EBS'li kanun kural tanımaz arkadaşlara Selam Olsun.

Kanun, kural, hak, hukuk peşinde koşan bizlerin diri diri toprağa gömülüşümüzü de TV'lerden izlersiniz yakında. Ve "1 milyonu geçtik Allah'ın izniyle hedef 2 milyon" diye sloganlar atarken, haksız yere daha fazla ayrıcalık kazanmanın hesaplarını yapmaya devam edersiniz.
 
ernestososa' Alıntı:
bizim ülke ileri gitmez herkes için konuşuyorum kim gelse kendi ideolojisine yönelik kayırma yapıyor hak adalet duygusu yok

biride çıkıp ben doğrusunu yapayım herkes beni takdir etsin demiyor, belki ben doğrusunu yaparsam bir daha kimse yanlış yapamaz ve yanlış yapılmayınca benim ideolojimdeki insanlarda ezilmez diyemiyor

Ağzına sağlık hocam... Mesele bu işte...

İşin özü bu... Bir ileri gidersek iki geri gideriz...

Bunlar bile(akp) 2003 te nasıl başladı. Şimdi neler yapıyorlar...

Demek ki hepsi aynı.
 
Biz BÖTE - TEF uyuşmazlığı anlaşmazlığı ile birbirimize sataşalım, dalaşalım, uğraşalım... "Atı alan üsküdarı geçiyor" beylerrr
 
UBUNTU...! Afrika da çalışan bir antropolog bir kabilenin çocuklarına, birlikte oynayacakları bir oyun önerdi. "Ben karşıdaki ağacın altına bir sepet meyve koyacağım, siz de şuradaki çizgide sıralanacaksınız ve yarışın başlamsı için benim işaretimi bekleyeceksiniz. Ağacın altına ilk hanginiz ulaşırsa, sepetteki ödülü o kazanacak, tüm meyveleri o yiyecek." dedi. Sonra da, çocukların başlama çizgisinde sıralandıklarını görünce "Başla" işaretini verdi. O an tüm çocuklar elele tutuştular, koştular, ağacın altına birlikte vardılar ve sepetteki meyveleri birlikte yemeye başladılar. Antropolog şaşırmıştı. Neden böyle yaptıklarını sordu: "Ubuntu yaptık" dediler. Antropolog bunu ilk kez duyuyordu. Ne anlama geldiğini sordu. "birbirimizle yarışa girseydik, yarışı sadece birimiz kazanmış, beşimiz kaybetmiş olacaktık. Beş arkadaş üzülünce, yarışı kazanan bir kişi nasıl ödül meyveyi yiyebilirdi?
 
burada bir not :
sorduğumuz zaman o çok savunduğunuz öğretmenler iki çeşittir.
- eğer imam olursa, hiçbir şeye karışmaz "namaz kıldırma görevlisiyim" der.
+ eğer öğretmen olursa okulda diğerlerinden farklı değildir, "ben din öğretmeni değil, kültür öğretmeniyim" der.

bu tespitim; o alımlara çok umut bağlayanlara gelsin
 
Geri
Üst