387 tane word sınav sorusu (TEST)

Kodla Büyü
Öğrencilere yazdırmak hiç aklıma gelmemişti.Aslında bizi hocalarımız ne çok kullanmıştı :D Teşekkürler hocam.

adige' Alıntı:
Öğrencilere yazdırmak hiç aklıma gelmemişti.Aslında bizi hocalarımız ne çok kullanmıştı :D Teşekkürler hocam.

evet hocam, öğrencilere yazdırmak ilk anda yanlış gibi gelebilir ama bildiğiniz gibi okulun son haftaları çok az öğrenci geliyor. devamsızlıklıkları dolan bir-iki öğrenci geliyo. ders anlatsan olmaz. boş kalsalar ne yapacaklar. öyle durumlarda böyle işler veriyorum. temize geçmiş oluyo. hemde öğrenciye iş çıkıyo :)

Sevgili Bilişim Öğretmenleri,

BBNet ortamında tanıştığımız pırıp pırıl 8 bilişim öğretmenimiz ile 3-4 aydır yoğun bir biçimde Microsoft 2007/2010 eğitimi için çalışıyoruz. 2007 versiyonu görsel eğitim setimiz bu ay içinde yayınlanacak ve her zamanki gibi ücretsiz olarak topluma açılacak. 2010 versiyonu için Eylül-Ekim ve Kasım aylarında bir çalışma yapacağız ve inşallah yıl sonu onu da yayınlayacağız.

Sizden bir ricamız var! Bize "alıştırma" anlamında office 2007 (word, excel, powerpoint ve access) sınav soruları lazım. Şahsi olarak bilginin paylaşmasının herhangi bir sınırını tanımıyorum ama yine de bu konuda hassas olan arkadaşlarımız için meraklanmamaları gerektiğini söyleyebilirim. Soruları tamamen farklı bir formatta ve tekarardan elden geçirerek sunuyoruz. Sıkıntı olmaz, bugüne kadar olmamıştır.

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden canı gönülden teşekkür ederim.

Saygılar,

class2.jpg

Geri