3yılı dolduran Beyana Dayalı bilgilerde hangi seçeneği?

Kodla Büyü

bilerzen

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir kaç başlığa yazdım bir sürü yeri aradım ama net bir cevap bulamadım..
benim görev kaydımda 2006 .... i.s.s ilköğretim okulu - eş özrü
2012 ..... is.s ortaokulu- 6287 Sayılı Kanun Gereği Yer Değiştirme

yani ben tayin falan istemedim 6 7 yıldır bu okuldayım sadece okul ilköğretimken ortaokul oldu.

şimdi bana göre ve okuldaki müdür yardımcısına göre bu seçenekler bana uymuyor. çünkü ben bu okulda 3 yıl doldurduğum için isteğe bağlı tayin istemek istiyorum. ama acaba okulun adı ortaokul oldu diye 1 yıllık mı görünüyorum.
okulum dönüştürülen eğitim kurumudur seçeneğini mi seçmem gerekiyor.

bu kısmı boş mu bırakmam gerekiyor?? acil yardımmm...

Evet dönüştürelen eğitim kurumunu seçmeniz gerekiyor diye biliyorum...

3 yılını dolduran herhangi birşey seçmesine gerek yok onun doğal hakkı.
ordaki secenekler 3 yılını doldurmayanlar için.

karakus' Alıntı:

aynen öyle hocam.. ama ilçeden birisi memura benim için tayin isteyemez o seçeneklerden birine uyması lazım demiş. ben de tutuştum böyle saçmalık olur mu diye.. çünkü tek değişiklik okulun adındaki ilköğretim gitti ortaokul geldi...

Hocam okulun adının değişmesi zaten dönüştürülmesi demek. Yani siz okulun adı değiştiği için dönüştürüldü seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor.

karakus' Alıntı:

biltek2007' Alıntı:
Hocam okulun adının değişmesi zaten dönüştürülmesi demek. Yani siz okulun adı değiştiği için dönüştürüldü seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor.

ya işte benim kafanı karıştıran da bu iki fikir ama ilçe boş bıraksın demiş :!: :?:

bilerzen' Alıntı:
karakus' Alıntı:

biltek2007' Alıntı:

ya işte benim kafanı karıştıran da bu iki fikir ama ilçe boş bıraksın demiş :!: :?:

Hocam bunun en doğrusu mebbiste kişisel bilgiler modülünün görev kaydı bölümünde.
Okulumuzun önce adı değişti, yani ilkokul ve ortaokul diye ikiye ayrıldı.
Görev kaydında "6287 Sayılı Kanun Gereği Yer Değiştirme" ibaresi var. Ki bu kanuna göre işlem yapıldı.
Şimdi okul tamamen ilkokul oldu, biz komşu okula ortaokul olduğu için gittik. Onun açıklaması da "Eğitim Kurumunun Dönüştürülmesi" bu şekilde yazıyor. Yani ben tayin isterken şu an gittiğim okuldan Eğitim Kurumunun Dönüştürülmesi sebebiyle tayin isteyeceğim. Sebebi de ben o okulda 3 yılı doldurmamış olmam.

Fiziksel olarak 6 yılı da doldurmuş olabilirsiniz. Ama sistemde bu şekilde olduğu için açıklamaya göre hareket etmeniz daha doğru.

evet sizin gibi olan bi arkadaşa(yakın okula giden) dönüştürülmesi seçeneğini seçeceksin bana da(olduğu yerde kalan) boş bırakacaksın dediler.. bilemiyorum istedim gitti valla... artık ne olursa ..

bt branşı beni hiç yanıltmıyor .. her sene bir çetrefiili işi oluyor...

bulundugum okulda uc yili doldurdum okulun adi da tamamen.degisti biz bos biraktil

ben bulunduğum ilçede 3 yılı doldurmadım. ama kadromun bulunduğu okul ilkokul oldu.kadromu ilçedeki ortaokul olan okula verdiler. şimdi dönüşümden dolayı il dışı tayin isteyebilir miyim?

hocam ildeki çalışma süresine bakılıyor. yani okul dönüşümü ile alakası yok. dolayısıyla ilde 3 yılı doldurmuş olmanız gerek. yada özür grubuna uymanız.

Geri