4/1 olan ne kadar artış alır?

Kodla Büyü

pc_shic

Site Gezgini
Şubat ayında 4/1 oldum, 3 aydır yatan maaşımda sadece 12 liralık fark var..
Daha fazla olması gerekmez miydi? Bilgisi olanlar veya yakın zamanda 4/1 olanlar ne kadar maaş artışı oldu yaza bilirler mi?

Eş çalışıyor, 2 çocuk ;
5/3 şubat maaşım - 2375
4/1 mayıs maaşım - 2387

Daha fazla olması lazım, kesin...

Şubat ayında da vergi dilimine giremeyeceğinize göre, sıkıntı var...

vergi diliminde değilim, okuldaki memura sordum düz memurlarda fark edilir artış, öğretmenlerde fark edilmez o dedi hatta kesinti bile olur dedi.. bordroda ek gösterge değişiyor bu maaşlar da programla otomatik yapılmıyor mu zaten, ben anlamadım? Nasıl bir yol izlesem acaba??

Re: Ynt: 4/1 olan ne kadar artış alır?

Hocam bende 2 ay once 4/1 oldum esim calisiyor bir cocuk var maasim 2221 liraydi 2 aydir 2303 lira aliyorum

ben eylül ayında 4 /1 oldum kademe terfim yapıldı ama sizin gibi fark çok az oldu. bende vergi dilimi diye düşündüm ama ocakta da fark artmayınca e-bodromu inceledim derece terfim yapılmış ama özel hizmet tazminatını mal müdürlüğünde güncellemedikleri için eski halinden almaya devam ediyormuşum. idareme yapılan yanlışla ilgili ve eksik yatan aylarımla ilgili dilekçe verdim. yeniden her eksik ay için bodro yaptılar ve eksik tutarı aldım. sizde hizmet tazminatına bakın ocak ta aldığınız şubatta 73 lira gibi artmış olmalı.

greenice' Alıntı:
ben eylül ayında 4 /1 oldum kademe terfim yapıldı ama sizin gibi fark çok az oldu. bende vergi dilimi diye düşündüm ama ocakta da fark artmayınca e-bodromu inceledim derece terfim yapılmış ama özel hizmet tazminatını mal müdürlüğünde güncellemedikleri için eski halinden almaya devam ediyormuşum. idareme yapılan yanlışla ilgili ve eksik yatan aylarımla ilgili dilekçe verdim. yeniden her eksik ay için bodro yaptılar ve eksik tutarı aldım. sizde hizmet tazminatına bakın ocak ta aldığınız şubatta 73 lira gibi artmış olmalı.

@greenice evet,, ocaktan beri özel hizmet 806,68. Değişmemiş yani anlaşılan.. Peki bunu dilekçede neye dayandırarak belirteceğim?? Yoksa direk maaşım yanlış hesaplandığı, tekrar hesaplanması gerektiğini belirtir bişeyler yazacağım bu da komik olacak..

myesil' Alıntı:
http://www.ozkansoft.com/mahep.php

Daha önce forumda paylaşılmıştı. Bütün sorulara cevap verir.

5/3 maaşımı hesapladım aynen çıkıyor, 4/1 maaşımda bana yatandan 72 küsür fazla olduğu gözüküyor..

Geri