4+4+4 Bilişim Öğretmenlerinin Durumu

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okul müdür yardımcımız bu sisteme geçildiğinde okulumuz ilkokul olacak sende burda formatör olarak kalacaksın yöneticilerin ve formatörlerin derse girme zorunluluğunu kaldıracaklar dedi.. sizce bunun olma ihtimali nedir??

Bizim durumuzla ilgili en somut bilgilere biligisayarbilisim.net ailesinden başka yerden duyamazsınız.

hocam tasarım dersi tarzında bir dersin bahsi geçiyor.Şu anda oklar bu dersde yoğunlaşıyor.Fakat bakan bilerek mi söylüyor yoksa bilemeden yapılan bir açıkalamammı bilmiyoruz.
Bekleyip göreceğiz.

blankkeyframe' Alıntı:
Okul müdür yardımcımız bu sisteme geçildiğinde okulumuz ilkokul olacak sende burda formatör olarak kalacaksın yöneticilerin ve formatörlerin derse girme zorunluluğunu kaldıracaklar dedi.. sizce bunun olma ihtimali nedir??

itibar etmeyiniz hocam tamamen kişisel fikrini söylemiş kendileri. formatörlüğe yönelik her hangi bir planınız olmamasını ve beklenditlerinizi bu yönde çeşitlendirmemenizi önerebilirm.

ne olacağını bakan bile bilmiyor sizin müdür yardımcınız nerden biliyormuş merak ettim. Bakan bile her seferinde başka birşey söylüyor olmayan şeyleri varmış olan şeyleri de yokmuş gibi söylüyor.

Onun için itibar etmeyin herkes birşey söyler.

Teachnologist' Alıntı:
ne olacağını bakan bile bilmiyor sizin müdür yardımcınız nerden biliyormuş merak ettim. Bakan bile her seferinde başka birşey söylüyor olmayan şeyleri varmış olan şeyleri de yokmuş gibi söylüyor.

Onun için itibar etmeyin herkes birşey söyler.
:alkis:

dam üstünde saksağan vur beline maydanoz boşver hocam resmi yazı görmeden hiçbirşeye inanma.

Benzer birşeyi bizimki de salladı dün, bizim okul ilkokul olacak sen de mecburen buradan gideceksin dedi pis pis sırıtarak. Bir müdür birşey sallıyor toplantıda falan, hoop yarın bütün müdürler öğretmenleri çağırıyor..

dersler sisteme girildi derken yani şu anda seçmeli derslerin durumundan mı bahsediyorsun _? müdür yardımcısını aradım şimdi eylüle seçilecek seçmeli dersler dedi. . .

hocam seçmeli dersler eylülde kurulda seçilir normalde ama normları belirlemek için seçilmiş gibi normlar belirlenip sisteme girildi. siz varsanız muhtemelen zaten sizin dersini girilmiştir sisteme ve sizin dersiniz eylülde seçilir. yoksa normunu girmediği dersi seçerse bu sefer öğretmen açığı ortaya çıkar

hocam ben de okulumda norm fazlası olmuşum. 3 yıldır 6 saat derse giriyordum ve formatörlük yapıyordum.. bu sene eylül ayında formatör görevlendirmeleri yapılacak mı acaba?

Bende aynı sekilde bu sene norm fazlası oldum ki gecen sene 12 saat derse giriyordum ve formatordum...müdürün bana olan gicikliği olarakmyorumluyorum..ne olacagim bilmiyorumda.!!!
Teknoloji tasarıma alsalarda rahatlasam..yeter artık..milletin ameleligini yap takdir görme sonra dersin seçilmesin..

ben okulda norm fazlası değilim tek bt öğretmeniyim bugüne kadar da maalesef ders olmadıgından formatör oldum. ancak bu seçmeli ders olayından anladıgım bi okulda bt öğretmeni var ve norm fazlası değil ise bt seçmeli dersi seçilmek zorunda...

yarın bigün idare cıkıpta bt dersini seçmeyelim sen formatör ol hocam 8-5 kal boşver derse girme derse ki " ben idareye " hocam seçmek zorundasınız , okulda bt öğretmeni , lab ve yeteri kadar derslik varken "diyebilceğim bi durum var sanırım . . .

Bende tek bilişim ogretmeniyim neden norm oldum. Dersin seçilmesi gerekmiyormuydu. Okulda Ogretmen var lab var. Secmeli dersin saati 2 ye çıkmış....

tek öğretmen nasıl norm oldun , nerden ögrendin yani ? bu arada norm fazlası olmanın bi avantajı var o da il içi tayin isteyebilirsin 3 yıl çalışmana gerek yok . . .

Kartal da çalışıyorum . Tesadüf eseri ilçeye gittiğimde öğrendim. Dersim seçilmemiş.normun avantajı var ama norm ilanların sayısı fazla olunca bir ise yaramıyor. Bu Arş'da Kartal da 15 e yakın okulun bilisimcileri norm olmuş haberleri olsun

Geri